about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته کارشناسان، هکرها زیرساخت‌های ابری سازمان‌های سعودی و اماراتی را هدف قرار داده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس تحقیقات جدید منتشر شده از شاخص امنیت ابر «Illumio»، هکرها به طور فزاینده‌ای زیرساخت‌های ابری شرکت‌ها در امارات و عربستان سعودی را هدف قرار داده‌اند.

محققان عنوان کردند که بیش از 54 درصد از نفوذهای سایبری در امارات و عربستان سعودی در حال حاضر در فضای ابری صورت می‌گیرد و شرکت‌های این 2 کشور تا 2.3 میلیون دلار در سال ضرر مالی می‌کنند.

Illumio اعلام کرد که این تحقیق به طور مستقل توسط «Vanson Bourne» در میان 1600 تصمیم گیرنده فناوری اطلاعات که مسئول امنیت سایبری در 9 کشور هستند انجام شده است. بیش از 100 نفر از این تصمیم گیرندگان از امارات متحده عربی و عربستان سعودی هستند.

این شرکت اظهار داشت که یافته‌های تحقیق به ویژه زمانی نگران‌کننده است که در نظر بگیریم بیش از 3 چهارم (۷6 درصد) از پاسخ‌دهندگان برنامه‌های کاربردی با ارزش بالا را در فضای ابری اجرا می‌کنند، در حالیکه ۱۰۰ درصد از پاسخ‌دهندگان به ذخیره داده‌های حساس در فضای ابری اذعان دارند.

98 درصد دیگر از پاسخ‌دهندگان نظرسنجی گفتند که یک رخنه ابری بر عملکرد آنها تأثیر می‌گذارد و تقریباً نیمی از آنها (46 درصد) اذعان داشتند که رخنه ابری حفظ عملیات‌های عادی را غیرممکن می‌کند.

یافته‌های دیگر نشان می‌دهد که 70 درصد از پاسخ‌دهندگان در امارات و عربستان سعودی معتقدند که امنیت ابری در شرکت آنها ناکافی است و یک خطر بزرگ را نشان می‌دهد. این بالاتر از میانگین جهانی 63 درصدی است.

اشرف دقا (Ashraf Daqqa)، مدیر منطقه‌ای ایلومیو در خاورمیانه، ترکیه و آفریقا (META)، گفت :

«ما شاهد پذیرش سریع ابر در امارات متحده عربی و عربستان سعودی هستیم، اما با افزایش پذیرش ابر، خطرات آن نیز افزایش می‌یابد. با بزرگ‌تر شدن و پیچیده‌تر شدن سطح حمله، بسیار مهم است که سازمان‌ها دید واقعی نسبت به برنامه‌های خود داشته باشند و همچنین توانایی مهار سریع تهدیدات در فضای ابری را داشته باشند. با معرفی ZTS به عنوان بخشی از استراتژی امنیتی اعتمادصفر (Zero Trust) فعال، سازمان‌ها می‌توانند انعطاف‌پذیری سایبری خود را به میزان قابل توجهی بهبود بخشند و هزینه و تأثیر نفوذهای ابری را کاهش دهند.»

پاسخ دهندگان این نظرسنجی (38 درصد، که بالاتر از میانگین جهانی 29 درصد است) همچنین اظهار داشتند که نقض خدمات، بزرگ‌ترین خطر در امارات به شمار می‌رود. به دنبال آن، از دست دادن بهره‌وری (35 درصد) و طرح دعوی (33 درصد، بالاتر از میانگین جهانی 21 درصد) هستند.

حدود 89 درصد از پاسخ دهندگان نیز گفتند که بهبود امنیت ابری در سال آینده یک اولویت است.

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.

کلاهبرداران،
1405/05/17 - 20:05- اروپا

کلاهبرداران، کاربران ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند

کلاهبرداران با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی، هویت‌های نظارتی و اسناد جعلی، از دوره گذار اتحادیه اروپا سوءاستفاده کردند.

تغییر
1405/05/17 - 18:07- هوش مصنوعي

تغییر شکل شهرها و مشاغل در هند توسط زیرساخت‌های هوش مصنوعی

پروژه‌های جدید مرکز داده هند، اشتغال‌زایی را افزایش می‌دهد و درعین‌حال بر تقاضای مسکن و توسعه شهری تأثیر می‌گذارد.