نقض حریم خصوصی توسط نرم افزار Turbo VPN
به گزارش کارگروه شبکههای اجتماعی سایبربان؛ پیامرسان تلگرام دقایقی پیش فیلتر شد و به دنبال آن وبگاه آمد نیوز نیز استفاده از فیلتر شکن «Turbo VPN» را به کاربران پیشنهاد داد.
بر اساس توضیحات ارائه شده در وبگاه گوگل پلی، فیلتر شکن Turbo VPN نرمافزاری کاملاً رایگان است. این نرمافزار از سرعت بالایی برای اتصالات برخوردار بوده و کارایی بسیار سادهای دارد. همچنین تعداد بسیار زیادی سرورهای ابری رایگان برای پشتیبانی از این نرمافزار خدمات ارائه میدهند. همچنین به نظر میرسد به دلایل سیاسی تعدادی از کشورها مانند چین امکان دسترسی به آن را حذف کردهاند.
مناطق تحت پوشش:
برنامهی یاد شده در از طریق 9 سرور مختلف در مناطق آمریکای شمالی، اروپا و آسیا در دسترس است و هیچگونه پهنای باند و محدودیت برای تعداد کاربران وجود ندارد. این نرمافزار به صورت پیشفرض رایگان است؛ اما کاربر برای دسترسی به سرعت بالاتر باید هزینه پرداخت بکند. این هزینه به ازای هر ماه 13.75 دلار است.
باگ برنامه:
یکی از مشکلات Turbo VPN در زمان انتخاب سرورهای آن خود را نشان میدهد. هر زمان که کاربر روی سرور انگلستان کلیک میکند به صورت خودکار به آمریکا متصل میشود.
آیا Turbo VPN به حریم خصوصی کاربر احترام میگذارد؟
در گزارشهای منتشر شده از Turbo VPN ادعا شده است یکی از دلایل محبوبیت آن عدم جمعآوری دادهها و حفظ حریم خصوصی آن است. با وجود این مقدار کمی از اطلاعات فعالیتها در زمان برقراری ارتباط ذخیره خواهند شد. برای مثال در توضیح آن آمده است: «زمانی که شما به از آن استفاده میکنید. دادههایی از نحوهی عملکرد و مکان کاربر جمعآوری میشوند.»
موضوع بالا و گزارش تعدادی از کارشناسان نشان میدهد برخلاف ادعاهای موجود، حریم خصوصی کاربر به صورت کامل در زمان استفاده از این برنامه نقض خواهد شد.
دسترسیهایی که Turbo VPN از کاربر طلب میکند:
• تاریخچهی دستگاه
• کد شناسایی دستگاه
• تصاویر
• محتوای ویدئویی
• فایلها
• فهرست مخاطبین