about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

نقص امنیتی در ماهواره های نظامی 

هکرهای چینی با سوء استفاده از آسیب پذیری موجود در ماهواره های نظامی اقدام به هک ماهواره های متعلق به آمریکا و جنوب شرق آسیا نموده است.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ طبق اعلام سایت رویترز یک گروه هکری منتسب به چین با عملیات های پیچیده هکری اپراتورهای ماهواره های نظامی و مخابراتی را هک کرده است. این ماهواره ها متعلق به ایالات متحده و جنوب شرق آسیا بوده است.

شرکت سیمانتک اظهار کرد که هدف این گروه هکری، جاسوسی از اطلاعات ملی کشورها در حوزه ارتباطات نظامی و غیر نظامی است.

این شرکت در گزارش خود اشاره کرده که به نظر می رسد این تلاش در راستای اهدافی جاسوسی ملی، از جمله استراق سمع در حوزه نظامی و نیز ارتباطات غیر نظامیان صورت گرفته است.

کارشناسان امنیت سایبری با بررسی می توانند اطلاعاتی که مورد سوء استفاده قرار گرفته را شناسایی کنند و مشخص کنند کدام داده سرقت شده است.

موضوع دیگر در این باره، آلوده کردن کامپیوترهایی بوده که امکان کنترل ماهواره ها را فراهم می کردند. به عبارتی دیگر این گروه هکری توانسته اند موقعیت ماهواره در حال چرخش را تغییر دهند و ترافیک داده های رد و بدل شده را مختل کنند.

شرکت سیمنتک این گروه هکری را «Thrip» نام گذاری کرده است.

ویکرام تاکور مدیر فنی شرکت سیمنتک به این موضوع اشاره کرد که ماهواره ها به همان میزانی که در تشکیلات نظامی اختلال ایجاد می کنند، برای غیر نظامیان نیز اختلالی بزرگ محسوب شده و خطر آفرین هستند.

اکنون سیمنتک اطلاعات فنی به دست آمده درباره این تهاجم سایبری را با FBI، آژانس های دفاعی در آسیا و سایر کمپانی های امنیتی در میان گذاشته است. به گفته تاکور، شرکت سیمنتک از ماه ژانویه سال جاری، عملکرد گروه یاد شده را زیر نظر داشته است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد