about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارکنان بانک‌ها در هک سیستم‌های اطلاعاتی بانکی روسیه نقش گسترده‌ای دارند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یافته‌های محققان شرکت ارائه‌دهنده خدمات امنیت سایبری آرتی‌ام گروپ (RTM Group) نشان می‌دهد در سال 2021 کارکنان بانک‌ها و عوامل درون‌سازمانی حدود یک‌سوم هک سیستم‌های اطلاعاتی مؤسسات اعتباری را رقم‌زده‌اند و در سال 2022 شمار نفوذهای داخلی در بانک‌ها به 50% افزایش خواهد یافت.

بر طبق گزارش این شرکت روس، سرقت‌هایی که امسال با مشارکت مهاجمان خارجی انجام‌شده از 15% به 3% کاهش‌یافته است. این در حالی است که شمار رخدادهایی که عامل ایجاد آن‌ها کارکنان داخلی بانک‌ها هستند، همچون نشت داخلی اطلاعات، سهل‌انگاری‌ها و مشارکت در طرح‌های کلاه‌برداری رو به افزایش است. بر اساس پیش‌بینی کارشناسان آرتی‌ام گروپ، سهم کل کلاه‌برداری‌های داخلی در بانک‌ها از 30% در سال 2021 به 50% در سال 2022 خواهد رسید.

آرتی‌ام گروپ گزارش می‌دهد قبلاً مشارکت اینسایدرها و عوامل درون‌سازمانی در رخدادهای سایبری به این اندازه نبوده و این مسئله با پیچیده‌تر شدن هک‌های خارجی و رشد فزاینده قیمت داده‌های داخلی مرتبط است. در این میان، هدف اصلی مهاجمان، حساب‌های شرکت‌ها، مشتریان و هرگونه اطلاعات مربوط به آن‌ها و اسناد و مکاتبات داخلی است. 

محققان شرکت اینفوواچ نیز معتقدند دورکاری کارکنان در دوره پاندمی کرونا ویروس در نشت اطلاعات مشتریان شرکت‌ها بی‌تأثیر نبوده است، چراکه کارکنان از سیستم‌های امنیتی قدرتمندی برخوردار نبودند. در زمان دورکاری، کارمندان شرکت‌ها از رایانه‌های شخصی و مسیریاب‌های ناامن استفاده کرده‌اند که منجر به لو رفتن اطلاعات شده است. 

منبع:

تازه ترین ها
دستگیری
1405/07/02 - 11:44- آسیا

دستگیری جوان 19 ساله بحرینی به اتهام اخاذی اینترنتی

بحرین مردی ۱۹ ساله را به اتهام اخاذی اینترنتی از نوجوانی ۱۴ ساله بازداشت کرد.

تأکید
1405/07/02 - 11:35- هوش مصنوعي

تأکید سازمان ملل بر حفاظت قوی در حوزه هوش مصنوعی

رهبران جهان در مجمع عمومی سازمان ملل خواستار تدابیر حفاظتی قوی‌تر در حوزه هوش مصنوعی شدند.

کامبوج
1405/07/02 - 11:27- آسیا

کامبوج میزبان کنفرانس بین‌المللی مبارزه با کلاهبرداری‌های آنلاین

کامبوج میزبان کنفرانس بین‌المللی دو روزه مبارزه با کلاهبرداری‌های آنلاین با حمایت اینترپل بود.