about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نقشه راهی برای تغییر معماری تراشه‌ها

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بر اساس قانون مور تعداد ترانزیستورهای موجود روی یک تراشه با مساحت ثابت هر دو سال یک‌بار، تقریباً دو برابر خواهد شد. بیش از 50 سال است که این قانون پا بر جا بوده و شرکت‌های مختلف در حال کوچک کردن اندازه‌ی ترانزیستورها هستند. در حال حاضر برخی از شرکت‌ها موفق به ساخت تراشه‌هایی با معماری 7 نانومتری نیز شده‌اند؛ اما هر چه ترانزیستورها کوچک می‌شوند، مدیریت انرژی و توان آن‌ها سخت‌تر می‌شود.
انجمن صنعت نیمه‌هادی (SIA1) به تازگی نقشه راه خود که در سال 2015 برای 15 سال آینده تصویب شد را منتشر کرد. این نقشه‌ی راه بیان می‌کند، از سال 2021 به بعد دیگر کوچک کردن اندازه‌ی ترانزیستورها توجیه اقتصادی به دنبال ندارند. در عوض تولیدکنندگان تراشه، به جای قرار دادن ترانزیستورها به صورت افقی، آن‌ها را با استفاده‌ی از هندسه‌ی عمودی به‌صورت چندلایه روی یکدیگر قرار خواهند داد. این کار باعث می‌شود بدون افزایش اندازه‌ی سطح تراشه، تعداد ترانزیستورها و قدرت محاسباتی آن افزایش پیدا کند.
با وجود اینکه شرکت‌هایی مانند اینتل، ای. ام. دی و سامسونگ برای کوچک کردن ترانزیستورها با یکدیگر رقابت دارند؛ انجمن صنعت نیمه‌هادی، شرکت‌هایی موجود در واشنگتن آمریکا مانند اینتل، آی. بی. ام را از حامیان اصلی این طرح معرفی می‌کند. از طرفی عده‌ای از تحلیلگران بیان می‌کنند 19 شرکت تولیدکننده‌ی تراشه‌ی آمریکایی در سال 2001 وجود داشت؛ اما در حال حاضر تنها 4 شرکت اینتل، سامسونگ، تی. اس. ام. سی (TSMC) و گلوبال فاندریز (GlobalFoundries) در این صنعت پیشرو هستند. این افراد معتقدند هر یک از شرکت‌های مذکور نقشه راه خود را دارند و حاضر نیستند به همکاری با یکدیگر بپردازند.

_________________________

1- Semiconductor Industry Association

 

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.