about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نقشه‌ی راه جدید شرکت تسلا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ایلان ماسک (Elon Musk)، مؤسس شرکت‌های تسلا موتورز، پی‌پل، اسپیس ایکس، سولارسیتی (SolarCity) و اپن اِی. آی (OpenAI)، در حال توسعه‌ی طرح‌ها و خدماتی برای سفر به فضا، خودروهای الکترونیکی، پرداخت آنلاین است. ماسک به تازگی نقشه‌ی راه جدید خود را برای شرکت تسلا موتورز اعلام کرد.
ماسک 10 سال پیش اولین نقشه‌ی راه خود را برای تسلا اعلام کرد. در نقشه راه آن زمان تسلا، ساخت سه مدل خودروی الکتریکی کم‌هزینه و با کاربر بالا قرار داشت که اوایل امسال معرفی شدند.
مؤسس شرکت تسلا، در نقشه راه جدید این شرکت، می‌خواهد با استفاده از ویژگی فعلی خودروهای بی راننده خود با نام آتوپایلت (Autopilot) به تولید اتوبوس‌ها و کامیون‌های بی راننده برای شهرها بپردازد.
بخش اول نقشه راه مذکور، همکاری شرکت‌های تسلا و سولارسیتی با یکدیگر است. ماسک با هدف ساده کردن فرآیند خرید، پنل‌های خورشیدی و نسل آن‌ها روی سقف خودروها این کار را انجام می‌دهد. این شرکت‌ها با همکاری یکدیگر از باتری‌های پاوروال1 (Powerwall) استفاده خواهند کرد.
تسلا قصد دارد علاوه بر ساخت اتوبوس‌های بی راننده برای حمل‌ونقل عمومی، به تولید کامیون‌های بی راننده که توانایی جابه‌جایی محموله در مسافت‌های طولانی را دارند بپردازد تا هزینه‌های حمل‌ونقل تا حد زیادی کاهش پیدا کند. با این وجود مشخص نشده است که آیا کامیون‌ها دارای اپراتور انسانی نیز خواهند بود یا خیر.
اتوبوس‌های معرفی شده نیز برخلاف محصولات مشابه امروزی، اندازه‌ای کوچک‌تر دارند؛ اما می‌توانند با سرعتی خودروهای معمولی حرکت کرده و باعث کاهش ترافیک شوند.
ماسک گفت: «اتوبوس‌ها می‌توانند مسافران را تا مقصد نهایی مورد نظر آن‌ها برسانند. همچنین برای افرادی که تلفن هوشمند نداشته یا امکان استفاده از آن را ندارند یک دکمه‌ی فراخوان در ایستگاه‌های اتوبوس موجود در نظر گرفته شده است.»
وی افزود: «وظیفه‌ی رانندگان اتوبوس فعلی در آینده به مدیریت ناوگان آن‌ها تغییر خواهد کرد.»
وی در مورد تعداد مسافران گفت: «می‌توان تعداد مسافران هر اتوبوس را با حذف راهروی مرکزی آن افزایش داد.» هر چند دقیقه منظور وی از این حرف مشخص نیست.
در نهایت اعلام شد که در این نقشه‌ی راه تمام وسایل نقلیه عملکردی کاملاً خودکار خواهند داشت. به‌عنوان مثال کاربر تنها با یک کلیک روی تلفن هوشمند خود می‌تواند یک تاکسی بی راننده را به محل خود فرابخواند.

________________________

1- پاوربال یک باتری خانگی است که از طریق ژنراتور متصل به پنل‌های خانگی شارژ می‌شود.

 

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.