about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان یک گروه هکری ناشناخته را کشف کرده اند که از روش های حمله ساده و قدیمی برای هدف قرار دادن دولت ها و مشاغل در منطقه آسیا و اقیانوسیه استفاده می کند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس گزارش شرکت امنیت سایبری گروه آی بی (Group-IB) مستقر در سنگاپور، این گروه که گمبل فورس (GambleForce) نام دارد از ماه سپتامبر فعال بوده و عمدتاً صنعت قمار را هدف قرار داده است.

گروه گمبل فورس در ماه‌های اخیر تمرکز خود را گسترش داده و وب‌سایت‌های دولتی، خرده‌فروشی و مسافرتی را نیز مورد حمله قرار داده است.

در حال حاضر، این گروه 20 قربانی شناخته شده در کارنامه خود دارد که عمدتاً در استرالیا، چین، اندونزی، فیلیپین، هند، کره جنوبی، تایلند و برزیل قرار دارند.

مهاجمان از مجموعه ای از ابزارهای منبع باز در دسترس عموم استفاده می کنند که برای تست نفوذ طراحی شده اند.

آنها هیچ تغییر منحصر به فردی را به کار نبرده اند و تقریباً تمام تنظیمات پیش فرض را روی ابزارها نگه می دارند.

آنها عمدتا قربانیان خود را با استفاده از تزریق زبان پرس و جو ساختاریافته یا همان اس کیو ال (SQL) آلوده می کنند؛ نوعی حمله سایبری که در آن مهاجم با تزریق کد اس کیو ال مخرب، درخواست های پایگاه داده یک برنامه وب را دستکاری می کنند.

محققان می گویند این یکی از قدیمی ترین روش های حمله است، با این حال بسیاری از شرکت ها هنوز در معرض آن هستند.

محققان بیان کردند:

حملات اس کیو ال همچنان ادامه دارند؛ زیرا ماهیت آنها ساده است. شرکت ها همچنان در معرض چنین حملاتی هستند زیرا آنها نقایص اساسی را برطرف نمی کنند.

هدف از حملات گمبل فورس نامشخص است.

به گفته محققان، در برخی موارد، مهاجمان پس از انجام شناسایی متوقف شده اند، در حالی که در موارد دیگر، با موفقیت پایگاه‌های اطلاعاتی کاربران حاوی لاگین و رمزهای عبور هش شده را به همراه فهرست‌هایی از جداول از پایگاه‌های داده قابل دسترسی استخراج کرده اند.

در این گزارش آمده است:

عامل تهدید تلاش می‌کند تا هر گونه اطلاعات موجود را در پایگاه‌های اطلاعاتی هدفمند نفوذ کند. آنچه این گروه با داده های سرقت شده انجام می دهد تا کنون ناشناخته مانده است.

پس از کشف فعالیت مخرب گروه گمبل فورس، محققان سرور فرمان و کنترل آن را حذف کردند.

با این حال، آنها بر این باورند که هکرها به احتمال زیاد دوباره سازماندهی و زیرساخت خود را برای انجام حملات جدید بازسازی خواهند کرد.

گروه آی بی، این گروه هکری را به کشور خاصی نسبت نداد، اما گفت که آنها دستوراتی را پیدا کردند که به زبان چینی نوشته شده بودند.

به گفته محققان، این واقعیت به تنهایی برای تعیین منشأ این گروه کافی نیست.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.