about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به نقل از خبرگزاری فارس، مقامات آمریکایی خبر دادند یک هکر توانسته چندین بار در جریان پرواز با هواپیماها به سیستم‌های امنیتی هواپیماهای آمریکا نفوذ کند.

پایگاه استرالیایی سیدنی مرنینگ هرالد به نقل از دفتر تحقیقات فدرال آمریکا خبر داد که یک کارشناس رایانه‌ای مطرح و هکر آمریکایی توانسته در سال‌های 2011 تا 2014 به سیستم‌های رایانه‌ای و امنیتی هواپیماهای آمریکایی نفوذ کند.

کریس رابرتس در ماه فوریه به اف‌بی‌آی خبر داد که او ده‌ها بار در جریان پرواز با خطوط هوایی آمریکا به سیستم‌های رایانه‌ای آن‌ها را هک کرده و در یک مورد حتی توانسته کنترل قسمت مدیریت محوری رایانه هواپیما را به دست گیرد.

مارک هارلی یک مقام ارشد اف‌بی‌آی اعلام کرد: رابرتس گفت کاری کرده که یکی از این هواپیماها دچار حرکت جانبی و لرزه شده و اندکی از مسیر خود منحرف شود.

گفته‌شده پس‌ازآنکه رابرتس در صفحه شبکه مجازی خود مطلبی را منتشر و تأکید کرد که می‌تواند به سیستم هشدار خدمه پرواز نفوذ کرده و سبب شود ماسک‌های اکسیژن هواپیما به بیرون پرتاب شود، اف‌بی‌آی او را برای بازجویی بازداشت کرد.

وی در بازجویی‌ها نفوذ به سامانه‌های رایانه‌ای هواپیماهای خطوط هوایی آمریکا را تائید کرده است.

در دو سال گذشته صنعت هوانوردی جهان شاهد چند سانحه هوایی ازجمله ناپدید شدن یک هواپیمای خطوط هوایی مالزی بوده است. نبود توضیح مناسبی برای اغلب این سوانح موجب شده تا فرضیه‌های متعددی ازجمله ربایش هواپیماها از راه دور توسط گروه‌های تروریستی، خرابکاران یا حتی سازمان‌های اطلاعاتی مطرح شود.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.