about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نفوذ هکرها به رایانه همراه نتانیاهو

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شبکه ۱۰ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هکرها موفق شدند به رایانه همراه و شخصی نخست‌وزیر این رژیم و همچنین برخی از مؤسسات نفوذ کرده و احتمالاً به اطلاعات هزاران شهرک نشین صهیونیست دست پیدا کرده‌اند.
شبکه 10 اسرائیل اعلام کرد که رایانه همراه و شخصی بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از سوی هکرها در فضای سایبری موردحمله قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش، شبکه 10 اسرائیل مدعی شد که این رایانه همراه حاوی اطلاعات سری نبوده است و به همین دلیل آسیبی به امنیت این رژیم وارد نشده است.
 همچنین این شبکه اعلام کرد که در کنار رایانه نتانیاهو چند رایانه دیگر نیز هک شده است که شامل رایانه‌های برخی از شهرداری‌ها و اتحادیه اصناف پزشکان و شرکت آب و برق می‌شود که در این صورت اطلاعات هزاران شهرک نشین صهیونیست در خطر خواهد بود.
خبر هک رایانه شخصی نتانیاهو 3 هفته بعد از آن منتشر شد که بخش ارتباطات ارتش اسرائیل اعلام کرد که یک گنبد آهنین برای حمایت از این رژیم در برابر حملات سایبری ایجاد کرده است.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.