about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نفوذ هکرهای چینی به سازمان‌های دولتی ۶ کشور

یک گروه هکری وابسته به چین طی سال‌های اخیر حملاتی را علیه سازمان های دولتی در کشورهای مختلف ترتیب داده است.

به گزارش کارگروه بین الملل  سایبربان ؛ بر اساس گزارش کمپانی امنیتی Positive Technologies گروه هکری Calypso APT از سال ۲۰۱۶ با هدف گرفتن موسسات دولتی هند، برزیل، ترکیه، قزاقستان، روسیه و تایلند، مشکلات عمده‌ای را برای آنها به وجود آورده است.

در این حملات ابتدا سیستم های سازمانی Perimeter که با دیگر شبکه های تایید نشده در تعامل است، هدف قرار گرفته. سپس هکرها با استفاده از بدافزارها و ترفندهای خاص به شبکه داخلی قربانیان نفوذ کرده اند. در این مرحله مهاجم قادر بوده با استفاده از آسیب پذیری های اجرای کد از راه دور یا از طریق هویت های سرقت شده بین سیستم ها به کند و کاو بپردازد.

Calypso APT از تمامی این اقدامات هدفی جز ضربه زدن به سازمان های دولتی کشورهای هدف نداشته و این ماموریت را با موفقیت انجام داده است. از نظر متخصصان Positive Technologies موفقیت این گروه مدیون استفاده از ابزارهایی است که در دسترس عموم قرار دارند:

اجرای موفق حملات تا حد زیادی ناشی از بکارگیری ابزارهایی است که به شکل گسترده در دسترس مدیران شبکه قرار دارد. هکرها برای نفوذ هم از ابزارهای اکسپلویت نظیر SysInternals، Mimikatz، EternalBlue و EternalRomance بهره برده اند که در دسترس عموم قرار دارند.

کمپانی امنیتی مذکور بر این باور است که استفاده مهاجمان از بدافزار PlugX و تروجان Byeby می تواند نشانه ای از چینی بودن آنها باشد چرا که این دو ابزارها بین هکرهای وابسته به این کشور محبوبیت بالایی دارند. علاوه بر این آدرس های IP به دست آمده از این گروه هم به چین ارتباط دارد.

جمعه گذشته هم شرکت امنیت سایبری FireEye از شناسایی گروهی هکر چینی خبر داد که با آلوده سازی شبکه های مخابراتی سراسر دنیا، پیامک های ارسالی از طریق هزاران شماره تلفن موبایل را سرقت می کرد.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.