about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رژیم صهیونیستی ادعا می کند یک باج افزار که بیش از ۱۲ شرکت را هدف گرفته در ایران توسعه یافته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از فاکس نیوز، یک شرکت امنیت سایبری رژیم صهیونیستی به نام «چک پوینت» ادعا می کند نوع جدیدی از باج افزار را ردیابی کرده که در ایران توسعه یافته است.

این باج افزار تازه «Pay۲Key» نام دارد و بیش از ۱۲ شرکت رژیم صهیونیستی را هدف گرفته که بین آنها یک شرکت حقوقی و یک شرکت بازی های رایانه ای نیز وجود دارد. هکرها با استفاده از پروتکل دسترسی به دسکتاپ از راه دور  (RDP) کارمندان دورکار، اهداف خود را اجرایی کرده اند. 

طبق تحقیقاتی که شرکت مذکور انجام داده، تعدادی که گرفتار این باج افزار شدند، تصمیم گرفتند تا باج مورد نظر را بپردازند و به این ترتیب پرداخت های انتقالی بین کیف پول های مجازی ردیابی شد.

به نظر می رسد «Pay۲Key» یک باج افزار پیچیده باشد و بسیار سریع تر از شاخه های مشابه دیگر است. 

این باج افزار به سرعت مکانیسمی را اجرا می کند که بخش های قابل توجهی از شبکه قربانی را رمزگذاری می کند و پیامی را نشان می دهد که در صورت پرداخت نشدن باج، اطلاعات شرکت را فاش می کند.

همچنین کارشناسان این شرکت ادعا می کنند هکرها از یک روش دوگانه اخاذی استفاده کرده اند. آنها نه تنها برای حذف رمز های ایجاد شده توسط باج افزار بلکه برای افشا نکردن اطلاعات به دست آمده، درخواست باج کرده اند.

پیش از این نیز رسانه های خارجی اعلام کردند، ایران در سال جاری حداقل ۲ بار به رژیم صهیونیستی حمله کرده که در یکی از آنها واحدهای توزیع برق این منطقه را هدف گرفته است. 

 این در حالی است که در ۳۰ اکتبر شرکت برق رژیم صهیونیستی قطعی برق در بسیاری از مناطق را تایید اما تاکید کرد دلیل این خاموشی حمله سایبری نبوده است. مقامات سایبری رژیم صهیونیستی نیز از اظهار نظر در این باره خودداری کردند.

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.