about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نفوذ به پایگاه داده‌ی آژانس فضایی اروپا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ هکرهای انانیموس به زیر دامنه‌های وب‌گاه آژانس فضایی اروپا (European Space Agency) نفوذ کردند. آن‌ها از این طریق، به اطلاعات شخصی و گواهینامه‌های امنیتی کاربران و مقامات این آژانس دست پیدا و آن‌ها را افشا کردند. این گروه، هدف خود را، فقط، سرگرمی عنوان کرد که البته بعید به نظر می‌رسد.
طبق برخی گزارش‌ها ظاهراً این گروه با استفاده از روش تزریق اس‌کیو‌ال (SQL Injection) به پایگاه داده‌ی وب‌گاه یادشده نفوذ کردند. البته هنوز شاهدی بر اینکه آن‌ها صفحات نخست وب‌گاه‌های دیگر این آژانس را تغییر (deface) داده باشند، در دسترس نیست و تنها خبر از نفوذ به پایگاه داده، اعلام شده است.
جزییات فنی برخی منابع خبری نشان می‌دهند این آژانس از PHP،My SQL،Linux Debian،Oracle و وب سرور آپاچی (Apache) استفاده می‌کرده است.
این‌گونه حملات دو نکته را خاطرنشان می‌سازد: یکی اینکه هکرها در حملات فیشینگ از این اطلاعات سرقت شده استفاده می‌کنند. نکته‌ی دیگر اینکه گرچه هدف این گروه چیزی جز سرگرمی، ذکر نشده است، ولی می‌تواند از وجود آسیب‌پذیری‌های مختلف در سرورهای این آژانس خبر دهد.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.