about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نفوذ به وب‌گاه اصلی لنوو و انتشار بدافزار

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ بسته‌ی سوء‌استفاده از آسیب‌پذیری یا اکسپلویت‌ کیت (Exploit Kit) به مجموعه‌ای گفته می‌شود که تمام رایانه را پویش می‌کند تا آسیب‌پذیری‌هایی را کشف کند و برای انتشار بدافزار از آن‌ها بهره ببرد. هر بسته‌ می‌تواند از تعدادی آسیب‌پذیری استفاده کند که اخیراً کشف‌شده‌اند یا حتی قدیمی هستند. به کمک این بسته‌ها شانس نفوذ به یک سامانه بیش‌تر می‌شود؛ درواقع بدافزار برای این‌که در سامانه نصب شود فقط متکی به یک آسیب‌پذیری نیست. 

به گزارش شرکت امنیتی F-Secure، صفحه‌ی اصلی وب‌گاه لنوو در آدرس startpage.lenovo.com آلوده‌شده و بازدیدکنندگان را به صفحه‌ای هدایت می‌کرده که بسته‌ی Angler را بارگیری می‌کرده است. 

بسته‌ی Angler بیش‌تر برای انتشار باج‌افزار مورداستفاده قرارگرفته است. 

نزدیک به ۲ سال پیش مرکز امنیت سیسکو معروف به Talos بیش از نیمی از فعالیت‌های این بسته را مسدود کرده بود و جالب است که این بسته هنوز هم به‌صورت عمومی در حال انتشار است. 

آخرین فعالیت مربوط به Angler انتشار بدافزار CryptoWall 4.0 و دو کمپین تبلیغ افزاری که کاربران اسکایپ را مورد هدف قرارگرفته بود، هست. 

به نظر می‌رسد حاشیه‌های مربوط به شرکت چینی لنوو تمامی ندارد، این شرکت که چندی قبل پس از شناسایی برخی درهای پشتی که به‌صورت پیش‌فرض در رایانه‌های این شرکت نصب‌شده بودند، وعده‌ی رایانه‌هایی امن‌تر را داده بود. 

اما این بار مجرمان سایبری با حمله به وب‌گاه اصلی این شرکت، در عمل مسئولان امنیتی این شرکت را شرمنده کرده‌اند و نشان داده‌اند لنوو حتی قادر به برقراری امنیت برای وب‌گاه خودش هم نیست! 

البته این اولین بار نیست که لنوو شرمنده شده است، یک سال پیش هم مجرمان سایبری با تغییر اطلاعات DNS این وب‌گاه، وب‌گاه این شرکت را از دسترس خارج کرده بودند. 

البته ناگفته نماند که وب‌گاه لنوو تنها یکی از وب‌گاه‌هایی بوده است که این مجرمان سایبری در آن بازه‌ی زمانی به آن حمله کرده بودند و هدف آن‌ها به‌صورت مستقیم لنوو نبوده است.  به‌هرحال با این اتفاق تصویر بسیار منفی از لنوو دست‌کم در حوزه‌ی امنیت شکل‌گرفته است.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.