about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ارتش الکترونیکی سوریه اعلام کرد که موفق به نفوذ به حساب‌های رایانامه‌ی تعدادی از کارمندان OFA شده است.

موسسه خبری سایبربان: روز گذشته، ارتش الکترونیکی سوریه اعلام کرد که موفق به نفوذ به حساب‌های رایانامه‌ی تعدادی از کارمندان OFA شده است؛ OFA یک مؤسسه‌ی ناسودبر است که وظیفه‌ی پشتیبانی از وب‌گاه اوباما، حساب توییتر (barackobama@) و فیس‌بوک او را بر عهده دارد.

به نظر می‌رسد ارتش الکترونیکی سوریه بار دیگر سراغ حقه‌ی قدیمی خود رفته و این‌بار توانسته به حساب فیس‌بوک و توییتر رسمی اوباما دست پیدا کند.

در یک سری از توییت‌های حساب BarackObama@، و نیز مطالب تازه‌ی مندرج در فیس‌بوک اوباما در روز دوشنبه پیوندی به ویدئوی یوتیوبِ مربوط به فعالان سیاسی طرف‌دار اسد آورده شده است.

محققان شرکت امنیتی سیمنتک می‌گویند که افراد پشت پرده‌ی این نفوذ، به جای اینکه خودشان حساب‌ها را تحت کنترل خود دربیاورند، به کمک سرویس‌ کوتاه‌سازی نشانی وب ShortSwitch به هدف خود دست یافته‌اند.

به این ترتیب وب‌گاه donate.barackobama.com به‌طور موقت به وب‌گاه ارتش الکترونیکی سوریه تغییر مسیر داده شده است. همان‌طور که اشاره شد ارتش الکترونیکی سوریه اطلاعات مورد نیاز جهت حمله را به واسطه‌ی نفوذ به رایانامه‌های کارکنان ستاد اوباما به چنگ آورده است. ظاهراً برخی از کارکنان OFA، که با استفاده از جیمیل کارهای خود را انجام می‌دهند، حتی احراز هویت دومرحله‌ای را نیز برای لحاظ نمودن تدابیر امنیتی راه‌اندازی نکرده‌اند.

برآوردهای سیمنتک نشان می‌دهد که ممکن است رایانامه‌های OFA با ارسال رایانامه‌های فیشینگی که دارای پیوندهای مخرب به صفحه‌ی جعلی ورود به Google Apps است، مورد نفوذ قرار گرفته باشد.

تازه ترین ها
مشارکت
1405/06/31 - 09:28- آسیا

مشارکت چین و ماداگاسکار برای مقابله با کلاهبرداری‌های مخابراتی

چین و ماداگاسکار نخستین عملیات مشترک خود را علیه کلاهبرداری‌های مخابراتی آغاز کردند.

راه‌اندازی
1405/06/31 - 09:21- آسیا

راه‌اندازی استودیو گجت‌های پوشیدنی در امارات

شورای امنیت سایبری امارات با همکاری مِتا، نخستین برنامه «Wearables Studio UAE» را راه‌اندازی کردند.

حکم دادگاهی برای توقف جمع‌آوری داده‌های کاربران لینکدین

لینکدین حکم دادگاهی از یک قاضی در کالیفرنیا مبنی بر توقف جمع‌آوری انبوه داده‌های کاربران دریافت کرد.