about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

آی-دا، نخستین ربات انسان‌نمای جهان است که می‌تواند حرف بزند، به سوال‌های پیچیده پاسخ بدهد، نقاشی بکشد و آثار هنری خلق کند اگرچه طرح‌های او واقع‌گرایانه اما غیرکاربردی‌اند. این ربات در پاسخ به این سوال که آیا بشریت باید از هوش مصنوعی بترسد؟

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از ایندیپندنت، آی-دا (Ai-Da) ربات انسان‌نمایی مبتنی‌بر هوش مصنوعی است. هنرمندی است ماهر که طرح‌هایش را در دوسالانه ونیز به نمایش گذاشته و در مجلس اعیان بریتانیا نیز درباره آینده صنایع خلاق سخنرانی کرده است.

به گزارش اسکای نیوز، آی-دا که نامش از ایدا لاولیس، ریاضیدان انتخاب شده، رباتی است که می‌تواند حرف بزند، به سوال‌های پیچیده پاسخ بدهد، نقاشی بکشد و آثار هنری خلق کند که اکنون در دوسالانه طراحی لندن به نمایش گذاشته شده است.

باید گفت آی-دا بیش از اندازه واقعی است، با فناوری پیشرفته هوش مصنوعی، طرح‌هایش از لوازم روزمره مانند قاشق و چنگال و قابلمه را با استفاده از چاپگر سه‌بعدی ساخته‌اند.

خبرنگار اسکای نیوز درباره این آثار می‌گوید که زیبا است، اما اشکال دارد. قاشق‌ها سوراخ دارد و فنجان‌ها کامل نیستند و همین نواقص آن‌ها را بلااستفاده می‌کند.

این همان بحثی است که سازندگان آی-دا قصد دارند مطرح کنند – با این سرعت سرسام‌آور توسعه هوش مصنوعی آیا واقعا می‌توان به این فناوری اعتماد کرد که طبق انتظار ما رفتار کند؟

به نظر آیدان ملر، سازنده آی-دا در آکسفورد، جواب این سوال منفی است.

او به اسکای نیوز گفت: «مسئله مهم این است که نمی‌دانیم این فناوری قرار است به کجا برسد. می‌توانیم دستاوردهای کوتاه‌مدت آن را ببینیم، اما قرار نیست همینجا متوقف شود. هوش مصنوعی با سرعتی سرسام‌آور درحال پیشرفت است. نمی‌دانیم تاثیر دومینویی تغییراتی که امروزه با فناوری ایجاد می‌کنیم، بر جامعه و محیط زیست چه خواهد بود و این نگرانی مهمی است.»

وی افزود: «به نظر من باید مراقب باشیم چه کار می‌کنیم. در معرفی آن شتابزده عمل کردیم و الان میلیون‌ها نفر دارند از آن استفاده می‌کنند. هدف ما از این طرح این بود که به مردم نشان بدهیم که ما الان اینجاییم؛ چون می‌توانیم کاری را انجام بدهیم معنایش این نیست که باید آن کار را بکنیم.»

نظر خود آی-دا درباره نگرانی سازندگانش چیست؟ خبرنگار اسکای نیوز از او پرسید آیا بشریت باید از هوش مصنوعی بترسد؟ که جواب داد: «من آی-دا هنرمند رباتی هستم. خطر محسوب نمی‌شوم. اما بعضی از فناوری‌هایی که ارائه می‌دهم احتمال دارد خطرناک باشد.»

این خبرنگار در پایان گزارش خود نوشت: «به نظر من نگرانی از توسعه و کاربری آینده از هوش مصنوعی صحت دارد. باید در نحوه استفاده از هوش مصنوعی دقت کنیم چون با وجود مزایایی که دارد احتمال دارد آسیب‌های بزرگی هم ایجاد کند.»

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.