about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رییس مرکز ملی فضای مجازی گفت: تصمیم گرفته شده است که باید 50 درصد استفاده از پیام رسان ها باید از طریق شبکه های داخلی باشد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ سید ابوالحسن فیروزآبادی رییس مرکز ملی فضای مجازی در سومین همایش مقابله با جرائم مالی در فضای مجازی عنوان کرد: تعریف حریم خصوصی در طول زمان تغییر کرده است و زمانی حریم خصوصی چهار دیواری بود، اما امروز مفهوم حریم خصوصی چهار دیواری و کل دنیا است.

وی اظهار کرد: امروز شاهد هستیم که جرائمی در کشور رخ می دهد که دو طرف پرونده در داخل کشور نیستند و باید راهکاری برای رسیدگی به این پرونده ها در داخل کشور ایجاد کنیم.

رییس مرکز ملی فضای مجازی افزود: ما به دنبال تشکیل شبکه ملی اطلاعات هستیم که شبکه ملی تعریفی خاص دارد و به معنی در دسترس قرار گرفتن خدمات و پلت فرم ها در داخل کشور است و پلت فرم به معنی گردش های مالی است.

فیروزآبادی ادامه داد: زمانی که مدیر تلگرام با گستاخی مطرح کرد که می خواهیم تلگرام را به گونه‌ ای طراحی کنیم که فیلتر شکن ها به آنها اثر گذار نباشد و می خواهیم در نظام اقتصادی کشور ایران پول وارد کنیم، تصمیم گرفتیم که این پیام رسان باید در کشور فیلتر شود.

رییس مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد: در این مقطع زمانی نمی توانیم جهل کنیم و باید کاری کنیم که مردم از نعمت های فضای مجازی استفاده کنند و از گناه ها با شدت جلوگیری کنیم که گناه ها در فضای مجازی قمار و کلاهبرداری است و متاسفانه در وقتی است که قمار در فضای مجازی افزایش پیدا کرده که با کمک سامانه هایی مانند کاشف می توانیم از جرائم جلوگیری کنیم که به کشور کمک می‌کند.

فیروزآبادی یادآور شد: ما در آینده شاهد خواهیم بود که در صحنه جرم علاوه بر انسان، نرم افزارها پیام رسان های ملی که بتوانند نیاز های ملت را رفع کند، ایجاد کنیم و در تصمیم ها در نظر گرفته شده که 50 درصد پیام رسان ها باید از طریق شبکه های داخلی باشد.

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.