about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نصب سریع‌ترین ابررایانه جهان در دو قاره

یک گروه بین‌المللی از پژوهشگران در حال ساخت سریع‌ترین ابررایانه جهان هستند که قرار است در دو قاره جهان نصب شده و رقبای قبلی را پشت سر بگذارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ طراحی مهندسی یکی از دو بخش این ابررایانه که پردازنده داده‌های علمی یا SDP نام خواهد گرفت، به اتمام رسیده است.

از این ابررایانه دوقلو برای پردازش سریع حجم زیادی از داده‌ها استفاده می‌شود که توسط شبکه‌ای از تلسکوپ‌های رادیویی در استرالیا و آفریقای جنوبی جمع آوری خواهند شد. این اقدام به افزایش دانش بشر در حوزه ستاره شناسی منجر می‌شود.

طراحی و ساخت SDP توسط محققان و مهندسانی از ۱۱ کشور جهان انجام می‌شود. تولید سخت افزار، نرم‌افزار و الگوریتم مورداستفاده در این ابررایانه از پنج سال قبل آغاز شده است.

دو بخش این ابررایانه دوقلو در کیپ تاون آفریقای جنوبی و استرالیا نصب می‌شود که از ظرفیت پردازش و تحلیل ۶۰۰ پتابایت داده (هر پتابایت برابر با یک میلیون گیگابایت است) در سال برخوردار خواهد بود.

البته باید توجه داشت سرعت انجام محاسبه توسط این محصول ۲۵۰ پتافلاپ در ثانیه است. این رقم ۲۵ درصد سریع‌تر از توان پردازش قدرتمندترین ابررایانه‌ای است که فعلاً در جهان وجود دارد. این ابررایانه که سامیت نام دارد توسط شرکت آی بی ام ساخته شده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.