about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

نصب تجهیزات سی تی اسکن برای بررسی بار مسافران

«امریکن ایرلاینز» از همکاری با «اداره امنیت حمل و نقل آمریکا» (TSA) برای نصب نسل جدیدی از ماشین های اسکن در فرودگاه بین المللی نیویورک خبر داده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ این ماشین جدید با بهره گیری از فناوری مشابه با اسکنر های CT، تصویری سه بعدی از محتوای کیف را ترسیم می کند. ماموران اداره حمل و نقل با استفاده از این دستگاه ها در گیت های ورودی تصویر محتوای کیف را ۳۶۰ درجه چرخانده و محتوای آن را از هر نظر بررسی می کنند. امریکن ایرلاینز معتقد است که این روش احتمال کشف مواد انفجاری و دیگر آیتم های خطرناک را به شکل قابل توجهی افزایش می دهد.

مسئولان TSA قبلا کارایی بالای این تکنولوژی را در بزرگترین فرودگاه ایالت آریزونا به نام «فرودگاه بین‌المللی فینیکس اسکای هاربر» با موفقیت آزمایش کرده اند.

این ابزار برای مسافران هم آسایش بیشتری را به ارمغان می آورد چرا که دیگر نیازی به خارج کردن ژل، مایعات، اسپری و لپ تاپ از کیف وجود ندارد. «دیوید پکاسک»، مدیر TSA معتقد است که به لطف فناوری های جدید تا پنج سال دیگر مسافران دیگر به خارج کردن هیچ وسیله ای از کیف و چمدان نیازی نخواهند نداشت.

علاوه بر این حساسیت اسکنر CT جدید آنقدر بالا است که وسایل را با سرعت بیشتری نسبت به سیستم های اشعه ایکس معمولی بررسی می کند. پکاسک در این باره می گوید:

این سیستم قابلیت شناسایی محدوده گسترده تری از مواد انفجاری حتی مواد با وزن کم را دارد که در نهایت به بررسی دقیق تر در زمان کمتر منجر خواهد شد.

اداره امنیت حمل و نقل آمریکا تا پایان سال جاری ۱۵ اسکنر CT جدید را نصب کرده و در سال آتی نیز ۲۴۰ دستگاه دیگر را با قیمت ۳۰۰ هزار دلار به این مجموعه اضافه می کند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد