about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نشست CyberTech؛ گردهمایی متخصصان دنیا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ متخصصان سایبری بین‌المللی و رهبران این حوزه، قصد دارند در نشست جهانی «CyberTech» که در سرزمین‌های اشغالی برگزار می‌شود، شرکت کنند. این نشست، از 26 تا 27 ژانویه برگزار خواهد شد.
نمایندگانی از کشورهای ژاپن، آمریکا، کانادا، انگلیس، آلمان، ایتالیا، فرانسه، استرالیا، سنگاپور، هنک‌کنگ، تایوان، هند، کره جنوبی، ویتنام، فیلیپین، مکزیک، برزیل، آرژانتین، کنیا، آفریقای جنوبی، اکوادور، پاناما، گواتمالا، کلمبیا، سوئد، ایرلند، اسپانیا، جمهوری چک، رومانی، آلبانی و استونی در نشست سایبرتک شرکت می‌کنند. همچنین نمایندگان اتحادیه‌ی اروپا و ناتو، نیز از دیگر شرکت‌کنندگان خواهند بود. بر اساس منابع خبری، نشست یادشده فرصتی برای کارمندان نظامی، سرمایه‌گذاران، شرکت‌های نوپا و مقامات دولتی است تا هرچه بیشتر روی تقویت شبکه‌ها و فناوری‌های نوین، تمرکز کنند.
در این نشست، شرکت‌کنندگان، درباره‌ی مشکلات سایبری بخش‌های مختلف، راهبردها و روش‌های حل این مشکلات صحبت می‌کنند؛ بخش‌های مالی، حمل‌ونقل، تأسیسات، انرژی، بهداشت و درمان، رسانه و بخش‌های تحقیق و توسعه و تولیدی از جمله این بخش‌ها هستند.
از مهم‌ترین سخنرانان این نشست نیز می‌توان به بنیامین نتانیاهو، اویاتار ماتانیا (مدیر دفتر ملی سایبری اسراییل) و گیل شوئد (مدیر چک پوینت)، اشاره کرد.
•    همچنین برخی موضوعات مهم این نشست عبارت‌اند از:
•    آینده‌ی تهدیدات سایبری و فرصت‌ها
•    امنیت سایبر بانک‌ها و مشاغل
•    امنیت سایبر ارتباطات و تلفن همراه
•    امنیت سایبر خودروهای هوشمند
•    سامانه‌های اسکادا، داده‌های عظیم و فضای ابری
•    سرمایه‌گذاری‌های سایبری اسراییل
•    بیمه‌ی سایبری
در پایان باید خاطرنشان ساخت شرکت‌های زیر از برجسته‌ترین شرکت‌های حاضر در این نشست سایبری هستند:
•    آی.بی.ام (IBM)
•    چک پوینت (Checkpoint)
•    ای.ام.سی (EMC)
•    صنایع هوافضای اسراییل (IAI)
•    سیمنتک (Symantec)
•    اینتل (Intel)
•    پی پل (PayPal)
•    تتاری (Thetaray)
•    فایرآی (FireEye)

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.