about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مسئولین فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان‌های تابع و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور موظف شدند تا ارتقاء امنیت سایبری زیرساخت‌های حوزه خود را با جدیت پیگیری کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، در جلسه‌ای که با حضور سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت و مسئولین فناوری اطلاعات سازمان‌های تابع و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد، ضمن بررسی وضعیت امنیت سایبری زیرساخت‌های فناوری اطلاعات این حوزه، بر ضرورت توجه ویژه به امنیت اطلاعات و ارتباطات در وزارت بهداشت و سازمان‌های تابعه آن تاکید شد. 
مسئول امنیت زیرساخت‌های حوزه سلامت در مرکز مدیریت راهبردی افتا نیز با تشریح ماموریت‌های افتا در تعامل با زیرساخت‌ها و اقدامات انجام شده، بر اجرای دقیق طرح امن سازی زیرساخت‌های حیاتی در قبال حملات سایبری در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان‌های زیرمجموعه آن تاکید کرد.
وی گفت: مرکز مدیریت راهبردی افتا در تعامل با مرکز ملی فضای مجازی و حوزه‌های زیرساختی کشور ، برای برقراری و تحکیم امنیت سایبری در زیرساخت‌های کشور تلاش می‌کند و انتظار دارد که این وزارتخانه ، ارزیابی و تحلیل مخاطرات را، پیش نیاز توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات قرار دهد تا از وقوع حوادث سایبری در این حوزه پیشگیری شود. 
در این نشست دکتر شریفی زارچی سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از مسئولین فناوری اطلاعات سازمان‌های تابع و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور خواست تا ارتقاء امنیت سایبری زیرساخت‌های حوزه خود را با جدیت پیگیری کنند و در پایان مقرر شد که این نشست به صورت مستمر برگزار و اقدامات جاری و آتی برای ارتقاء امنیت سایبری، بررسی و گزارش شود. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.