about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

در پی حمله سایبری به شرکت مشاوره‌ای اکسنچر انگلیس 6 ترابایت از داده‌های فوق محرمانه این شرکت به سرقت رفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پایگاه خبری دیلی میل انگلیس در گزارشی آورده، گروه هکری لاک بیت LockBit در وبلاگ وب تاریک خود مدعی شده بیش از 6 ترابایت از داده‌های خیلی محرمانه شرکت اکسنچر Accenture انگلیس را به سرقت برده است.

همچنین این گروه 50 میلیون دلار باج درخواست کرده و تهدید کرده در صورت عدم پرداخت این مبلغ اطلاعات به‌دست‌آمده را منتشر خواهد کرد.

شرکت یادشده ضمن تأیید این حمله در اطلاعیه‌ای اعلام کرده فعالیت‌های نامنظمی را شناسایی و به‌سرعت به موضوع احاطه پیدا کرده و سرورهای آسیب‌دیده را جدا کرده است.

شرکت اکسنچر به مشتریان خود ازجمله غول تجارت الکترونیک علی‌بابا، سیسکو و شرکت آلفابت گوگل Alphabet Inc's Google خدمات مشاوره مدیریت و فناوری ارائه می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.