about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بازیگر مخرب سایبری به نام Orange توانسته است گذرواژه و نام های لاگین حدود 500 هزار حساب مربوط به وی پی ان شرکت فورتی نت را در یک فروم هکری نشت دهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یک بازیگر مخرب سایبری توانسته است لیست تقریبا 500 هزارتایی از گذر واژه ها و نام های لاگین وی پی ان فورتی نت را نشت دهد. این داده ها تابستان گذشته از دستگاه های قابل بهره برداری استخراج شده بود.

طبق گفته بازیگران مخرب با وجود اطلاح شدن آسیب پذیری فورتی نت، بسیاری از ابزار احراز هویت وی پی ان هنوز معتبر هستند. 

این نشت می تواند یک رویداد جدی باشد چرا که ابزار احراز هویت وی پی ان این امکان را به مهاجمین می دهند تا با هدف استخراج داده، نصب بدافزار و اجرای حملات باج افزاری، به شبکه دسترسی پیدا کنند. 

لیست ابزار یا همان اطلاعات احراز هویت فورتی نت به صورت رایگان توسط یک بازیگر مخرب به نام " Orange " در فروم هکری تازه تاسیس RAMP نشت داده شد. Orange یکی از اعضای گروه باج افزاری بابوک بود که پس از جدایی از بابوک ادمین فروم هکری RAMP و نماینده گروه باج افزاری جدید Groove ( گروو ) شد. 

این بازیگر مخرب پستی حاوی یک لینک را در فروم هکری خود منتشر کرد. با ورود به این لینک می توان به هزاران حساب از وی پی ان فورتی نت دسترسی پیدا کرد. 

در همان زمان، پستی در ارتباط با همین موضوع، در سایت افشاگری گروو منتشر شد. 

هر دوی این پست ها به فایلی منتهی می شدند که بر روی سرور ذخیره سازی Tor مورد استفاده گروه گروو قرار داشت. 

بررسی های صورت گرفته بر روی این فایل، نشان از آن دارد که فایل مذکور شامل اطلاعات احراز هویت وی پی ان 498 هزار و 908 کاربر بر روی 12 هزار و 856 دستگاه است. 

تحقیقات شرکت اینتل نیز نشان می دهد که نشانی های آی پی، متعلق به دستگاه های کشورهای مختلف دنیا می باشد. 2 هزار و 959 دستگاه متعلق به آمریکا می باشد. 

طبق گفته محققین، برای جمع آوری این اطلاعات، آسیب پذیری CVE-2018-13379 مورد بهره برداری قرار گرفته است. 

مشخص نیست بازیگران مخرب به چه دلیل این اطلاعات را افشا کردند. این در حالی است که آن ها می توانستند از این داده ها در جهت منافع خود استفاده کنند. تصور می شود هدف از این کار، تبلیغ فروم هکری RAMP و گروه باج افزاری Groove باشد.

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.