about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

رخی چاپ‌گرهای لیزری HP متصل به شبکه دارای URLهای مخفی است که در سخت‌افزار آن تعبیه شده است.

موسسه خبری سایبربان: به گفته‌ی Michael Sadjak، پژوهش‌گر لهستانی، برخی چاپ‌گرهای لیزری HP متصل به شبکه دارای URLهای مخفی است که در سخت‌افزار آن تعبیه شده است. این نشانی‌های وب برای استخراج گذرواژه‌های مدیریتی و سایر اطلاعات مثل تنظیمات Wi-Fi در قالب متن شفاف قابل استفاده است.

از این رو این سازنده‌ی چاپ‌گر به‌روز‌رسانی سخت‌افزاری را عرضه کرد که البته به گفته‌ی کارشناسان این دستگاه‌ها به ندرت توسط کاربران وصله می‌شوند.

شرکت HP در همین راستا بیان کرد‌ :«آسیب‌پذیری امنیتی CVE-2013-4807 در برخی چاپ‌گرهای لیزری تک‌کاره HP تأیید شده که این آسیب‌پذیری از راه دور قابل سوء‌استفاده است و برای دسترسی غیرمجاز به اطلاعات به کار می‌رود.»

این آسیب‌پذیری در دو نشانی وب مخفیِ تعبیه شده در سخت‌افزار وجود دارد که حاوی اطلاعات پیکربندی دستگاه هستند؛ روند سوء‌استفاده از این آسیب‌پذیری را در این وب‌گاه می‌توانید دنبال کنید.

Sadjak توضیح داد: «به نظر می‌رسد که گذرواژه رمزنگاری شده؛ اما این مقدار حاوی عبارت گذرواژه در قالب شانزده شانزدهی به صورت شفاف است. به عبارت دیگر با استفاده از این روش گذرواژه‌ی مدیریتی بدون پیچیدگی خاصی قابل استخراج است.»

فهرست مدل‌های آسیب‌پذیر از این چاپ‌گر به شرح زیر می‌باشد:

HP LaserJet Pro P1102w
HP LaserJet Pro P1606dn
HP LaserJet Pro M1212nf MFP
HP LaserJet Pro M1213nf MFP
HP LaserJet Pro M1214nfh MFP
 HP LaserJet Pro M1216nfh MFP
 HP LaserJet Pro M1217nfw MFP
 HP LaserJet Pro M1218nfs MFP
 HP LaserJet Pro CP1025nw
تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.