about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

نشت داده های شرکت سامسونگ

غول الکترونیک کره جنوبی و دنیا یعنی سامسونگ از نشت داده های محرمانه مشتریان خود خبر داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ غول الکترونیک دنیا یعنی سامسونگ امروز از تایید یک نشت داده جدید خبر داد. ظاهرا برخی از سیستم های مستقر در آمریکای این شرکت هک شده و داده های مشتریان آن ها به سرقت رفته است.

این غول کره جنوبی مدعی شد سیستم های آن ها اواخر جولای 2022 در معرض خطر قرار گرفته اند. سامسونگ بعدا در 4 آگوست متوجه شد که اطلاعات شخصی مشتریان آن در دسترس مهاجمین قرار گرفته و از شبکه این شرکت به سرقت رفته است. 

از جمله این اطلاعات می توان به نام، اطلاعات تماس و دموگرافیک (جمعیت شناسی)، تاریخ تولد و داده های مربوط به ثبت محصولات آن اشاره کرد. 

سامسونگ مدعی شد این حمله را شناسایی کرده و اقدامات لازم را برای ایمن سازی سیستم های آلوده صورت داده است. این شرکت گفت در حال همکاری با یک شرکت امنیت سایبری و نیروهای پلیس می باشد تا بتواند هر چه سریع تر این مشکلات را برطرف کند. 

سامسونگ تاکید دارد که اطلاعات همه کاربران نشت پیدا نکرده است. در نتیجه، فعلا لازم نیست که گذرواژه حساب‌های خود را تغییر دهید یا کار خاصی بکنید تا امنیت اطلاعات‌تان را افزایش دهید. البته سامسونگ به افراد تحت الشعاع قرار گرفته توصیه کرد:

  • در مورد ارتباطاتی که درخواست اطلاعات شخصی شما را می کنند یا شما را به صفحه وب مخربی می برند، هشیار باشید
  • از کلیک کردن بر روی لینک ها یا ضمایم قابل دانلود ایمیل های مشکوک جدا خوددداری کنید
  • حساب های خود را به منظور شناسایی فعالیت های مشکوک بازبینی کنید

اگرچه این شرکت می‌گوید هیچ شماره امنیتی خاص یا شماره کارت اعتباری به سرقت نرفته، اما اطلاعاتی که در دسترس هکرها قرار دارد، می‌تواند استفاده‌های زیادی به خصوص در حملات مهندسی اجتماعی داشته باشد.

این دومین نشت داده ای است که سامسونگ از اول سال آن را تایید کرده است. در ماه مارس نیز گروه Lapsus$ توانسته بود به شبکه این شرکت نفوذ کند و اطلاعات محرمانه آن مانند کد منبع دستگاه های گلکسی را به سرقت ببرد.

هکرها توانستند در این حمله 190 گیگابایت از آرشیوهای متشکل از اسناد سرقت شده از سرورهای سامسونگ نشت دهند. 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.