about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یک هکر شناخته شده اقدام به نشت داده های 23 میلیون حساب کاربری اپلیکیشن محبوب کمیک و مانگای مانگا تون کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ داده های پلتفرم خواندن کمیک Mangatoon (مانگا تون) نشت پیدا کرده است. این نشت، اطلاعات متعلق به 23 حساب کاربری را در معرض خطر قرار داده است. این اطلاعات پس از سرقت آن ها توسط یک هکر در پایگاه داده نا ایمن موتور جستجوی الاستیک سرچ نشت پیدا کرد.

مانگا تون یک اپلیکیشن iOS و اندرویدی محبوب است که میلیون ها کاربر در آن به صورت آنلاین کمیک ، مانهوا ، منهوا و مانگا می خوانند. 

سرویس اطلاع رسانی نشت داده HIBP نیز 23 میلیون از حساب های مانگا تون را به پلتفرم خود اضافه کرد. در این نشت، اطلاعاتی مانند نام، نشانی ایمیل، جنسیت، داده های هویتی حساب های شبکه اجتماعی، توکن های احراز هویت و...در معرض خطر قرار گرفته است. 

 این نشت داده توسط یک هکر شناخته شده به نام "pompompurin," صورت پذیرفته است. 

 این هکر سابقه هدف قرار دادن مراکزی مانند پورتال FBI و رابین هود را در کارنامه دارد. 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.

امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.