about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انجمن فرمانداران حزب جمهوری خواه آمریکا خبر از نشت داده های شخصی و نفوذ به سرورهای خود داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ انجمن فرمانداران حزب جمهوری خواه آمریکا ( RGA ) مدعی شد سرورهای آن در کمپین هکری مارس 2021 مایکروسافت اکسچنج مورد نفوذ قرار گرفته و داده های آن ها نشت پیدا کرده است. 

RGA یک سازمان سیاسی در آمریکاست که منابع مورد نیاز نامزدهای جمهوری خواه برای منتخب شدن به عنوان فرمانداران ایالات آمریکا را تامین می کند. 

RGA اعلام کرد که بازیگران مخرب توانسته اند بین ماه های فوریه و مارس 2021 به قسمت کوچکی از محیط ایمیل این سازمان دسترسی پیدا کنند. بنابراین اطلاعات شخصی موجود، در دسترس بازیگران مخرب قرار گرفته است. 

داده هایی مانند نام، شماره ملی و اطلاعات کارت بانکی برخی افراد در این حمله در معرض خطر قرار گرفته است. 

این سازمان طی نامه ای به افراد تحت الشعاع قرار گرفته مدعی شد که در تلاش است تا با ارائه خدماتی مانند مرکز تماس، اطلاع رسانی و سرویس کنترل کارت بانکی، نشانی مجرمین را شناسایی کند. 

RGA این حمله را پلیس FBI و مراکز مربوطه گزارش داده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد