about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک و نیم ترابایت از اطلاعات یکی از پیمانکاران صنایع هوافضای ایالات متحده به سرقت رفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛  اطلاعات مربوط به یکی از ارائه دهندگان خدمات مهندسی هوافضا به ایالات متحده هدف یک حمله سایبری قرار گرفت و حجمی بالغ بر یک و نیم ترابایت از آن به سرقت رفت. این رخداد که درپی حملات باج افزاری به شرکت (VT San Antonio Aerospace) صورت گرفته است، جزئیات فراوانی از شرکت های تابعه نظامی و دولتی ایالات متحده را فاش کرده است.

گفته شده است که اطلاعات سرقت شده شامل تمام جزئیات قراردادهای بین المللی امریکا با دیگر کشورها از جمله پرو و آرژانتین و همچنین برخی شرکت های دولتی نظیر ناسا و خطوط هواپیمایی این کشور می‌شود.

افزون برآن، جزئیات بیشتری از اطلاعات مهم این شرکت از قبیل پروژه‌های اجرایی، نام و نوع تجهیزات و اجزای آن، برنامه‌های زمان بندی اجرایی، و اسناد مالی مربوط به این پروژه‌ها نیز جزئی از اطلاعات به سرقت رفته محسوب می‌شود.

هکرهای مهاجم به شرکت نام برده در ادامه افزودند در صورت عدم پرداخت مبلغ درخواستی قصد دارند تمام اطلاعات به دست آورده را در کنار اطلاعات بسیار مهم‌تری به صورت عمومی منتشر کنند.

مقامات ارشد شرکت (VT San Antonio Aerospace) نیز ضمن تایید این حمله سایبری از میزان اطلاعات به سرقت رفته خبر دادند و افزودند که در حال پیگیری و برطرف ساختن این مسئله هستند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد