about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

محققی اوکراینی اطلاعات بیشتری از گروه کونتی شامل کد منبع پنل مدیریتی آن ها را نشت داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ محقق اوکراینی رصد کننده کونتی همچنان به نشت داده های این گروه ادامه می دهد. وی این بار علاوه بر انتشار مکالمات داخلی بیشتر، منبع باج افزار، پنل های مدیریتی و... کونتی را نیز نشت داده است.

شرکای اوکراینی گروه کونتی و یک محقق اوکراینی که فعالیت های این گروه را رصد می کرد، هفته جاری پس از حمایت کونتی از روسیه 393 فایل JSON حاوی 60 هزار پیغام خصوصی گروه نام برده را منتشر کردند. 

این مکالمات حجم عظیمی از اطلاعات مانند نشانی بیت کوین، نحوه سازماندهی گروه به عنوان یک کسب و کار، دور زدن نیروهای پلیس، شیوه انجام حملات و... را راجع به این سازمان جرم سایبری در دسترس قرار می دهند. 

محقق اوکراینی روز گذشته به نشت داده های مخرب کونتی ادامه داد و اطلاعاتی شامل 148 فایل JSON حاوی 107 هزار پیام خصوصی از ژوئن 2020 را نشت داد. 

این نشت در شب گذشته شدت گرفت و در نتیجه آن، اطلاعاتی مانند کد منبع پنل مدیریتی کونتی، API بازار بک دُر، اسکرین شات سرورهای ذخیره سازی و... نشت پیدا کرد. 

یکی از موارد نشت شده قابل توجه، آرشیو پسورد داری است که حاوی کد منبع رمزنگار، رمز شکن و بیلدر گروه کونتی می باشد. یک محقق دیگر توانست این آرشیو را کرک کند و کد منبع فایل های بدافزاری گروه کونتی را در دسترس عموم قرار دهد. این کد منبع اطلاعات عمیقی را در ارتباط با نحوه کارکرد بدافزار را در اختیار افراد قرار می دهد. 

بازیگران مخرب دیگر این امکان را خواهند داشت تا با استفاده از این کدهای منبع نشت شده، عملیات های مجرمانه خود را راه اندازی کنند. 

این رویداد می تواند به صورت قابل توجهی گروه باج افزاری کونتی را تحت الشعاع قرار دهد. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد