about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرها اطلاعات بیش از 20 دانشگاه و مؤسسه خیریه امریکا، انگلیس و کانادا که از یک نرم‌افزار آمریکایی استفاده می‌کردند را به سرقت بردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بلک باد (Blackbaud) یک نرم‌افزار آمریکایی است که در زمینه مدیریت آموزش، جمع‌آوری کمک مالی و مدیریت مالی فعالیت می‌کند.

رسانه‌های کشور انگلیس پیشتر در ماه مه گزارش داده بودند که بلک باد هدف حمله باج افزاری قرارگرفته و درازای عدم افشای اطلاعات از سوی هکرها مجبور به پرداخت باج شده است.

از زمان انتشار این خبر تاکنون بیش از بیست دانشگاه و مؤسسه خیریه آمریکایی، انگلیسی و کانادایی که از بلک باد استفاده می‌کردند، ازجمله دانشگاه آکسفورد (Oxford) و ساسکس (Sussex) به نشت اطلاعات خود اعتراف کرده‌اند.

در بیانیه‌ای در وب‌سایت دانشگاه ساسکس آمده است:

در تاریخ 16 ژوئیه ما از یک حادثه امنیتی در نرم‌افزار شرکت بلک باد مطلع شدیم. این شرکت به ما اطلاع داد که یک حمله باج افزاری به سیستم‌های خود را کشف و متوقف کرده؛ بااین‌حال برخی از داده‌ها به سرقت رفته‌اند و تعدادی از دانشگاه‌هایی که از این خدمات استفاده می‌کنند، ازجمله دانشگاه ساسکس تحت تأثیر این حمله قرارگرفته‌اند.

مسئولین این دانشگاه در ادامه گفتند:

ما دفتر کمیساریای اطلاعات (Information Commissioner’s Office) را از این موضوع مطلع کرده‌ایم.

مسئولین دانشگاه ساسکس مدعی هستند اطلاعات بانکی و کارت اعتباری دانشجویان به سرقت نرفته بلکه هکرها به اطلاعاتی نظیر جزئیات زندگی‌نامه (برای مثال نام، تحصیلات، اطلاعات مربوط به اشتغال و تماس) و اطلاعات مربوط به روابط دانشجویان با این دانشگاه دست‌یافته‌اند.

شرکت بلک باد نیز تأیید کرد که با پرداخت باج به هکرها این تضمین را از آنان گرفته که اطلاعات به سرقت رفته را نابود کنند و در اختیار هیچ شخصی قرار ندهند.

نیروهای انتظامی و کارشناسان مستقل امنیت سایبری از طرف شرکت بلک باد در حال انجام تحقیقات قانونی هستند.

مسئولین بلک باد همچنین مدعی شدند، نباید نگران این بود که از اطلاعات به سرقت رفته، سوءاستفاده شده یا خواهد شد و یا در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. علاوه بر این هکرها در این حمله به هیچ حساب بانکی، کارت اعتباری، نام کاربری و رمز عبور دانشجویان دست نیافته‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.