about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

طبق اعلام اداره سلامت وایومینگ آمریکا، اطلاعات شخصی و پزشکی بیش از 164 هزار شهروند این ایالت نشت پیدا کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ اداره سلامت ایالت وایومینگ آمریکا اعلام کرد که اطلاعات مربوط به بیش از یک چهارم جمعیت این ایالت به صورت تصادفی در وبسایت GitGub منتشر شده و داده های مذکور را در معرض خطر قرار داده است.

رخنه اطلاعاتی مذکور به دلیل عدم مدیریت درست یکی از کارمندان این اداره بر روی 53 فایل حاوی نتایج تست های آزمایشگاهی رخ داده است. 

 اداره سلامت وایومینگ روز دهم مارس متوجه این نشت اطلاعاتی شد. 

تحقیقات صورت گرفته حاکی از آن است که داده های مربوط به سلامت بیش از 164 هزار شهروند این ایالت در معرض خطر قرار گرفته است. 

این داده ها شامل نتایج آزمایشات کووید 19 و آنفولانزا از ژانویه 2020 تا مارس 2021 در آمریکا می باشد. یک فایل مربوط به نتیجه آزمایش تنفسی الکل نیز جزو این داده ها می باشد.

به جز نتایج آزمایشات، نام بیماران، شماره شناسایی، آدرس، تاریخ تولد و تاریخ های انجام تست آن ها نیز در معرض خطر قرار گرفته است.

فایل های مذکور به اشتباه توسط یکی از کارمندان این اداره بر روی سرورهای متعلق به GitHub.com آپلود شده است. 

این اداره ادعا کرد که آن ها این موقعیت بحرانی را با جدیت بررسی خواهد کرد و تلاش می کند با کمک به افراد تحت الشعاع قرار گرفته، این شرایط را بهبود ببخشد. 

اداره سلامت ایالت وایومینگ آمریکا مدعی شد فایل های نشت پیدا کرده را از GitHub حذف کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد