about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نسل جدید فلش مموری اپیسر

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ TypeC USB3.1 نسل جدید فلش مموری‌ها است که در مقایسه با نسل قبل خود از سرعت بالاتر بهره‌مند بوده و از قابلیت reversible جهت ورود فلش مموری، از هر دو رو، به دستگاه است و مانع آسیب دیدن پورت USB در اثر ورود ناصحیح می‌شود.

فلش مموری AH180 اپیسر دارای دو اینترفیس USB3.1 Gen1 TypeC و USB3.1 Gen1 TypeA بوده و با بهره‌مند بودن Mobile OTG به‌آسانی‌ می‌توان آن را به تلفن همراه متصل کرد و اطلاعات را جابه‌جا نمود. همچنین فضای ذخیره‌سازی اسمارتفون و تبلت را افزایش داد.

سر دیگر فلش مموری AH180 دارای اینترفیس USB3.1 Gen1 Type-A  بوده و سازگار با USB3.0/2.0 است. پهنای باند آن ۱۰ برابر USB2.0 بوده و با سرعت بیشتری فایل‌ها را انتقال می‌دهد.

AH180بارنگ طلایی و قرمز خود‌، الهام گرفته از شخصیت قهرمانی مرد آهنی است. این فلش مموری از سری ultra-mini با ابعاد ۱.۲ x۳.۲ x سانتی‌متر به همراه درب باقابلیت چرخش‌۳۶۰ درجه‌ای بوده که قابل اتصال به دسته‌کلید با استفاده از منفذ قرارگرفته بر روی آن است.

این محصول در سه ظرفیت ۱۶،۳۲ و ۶۴ گیگابایت عرضه می‌شود و از ویندوزهای XP/7/8/8.1/10، Linux 2.6.x ،  MAC OS 1.4 بالاتر، Chrome OS پشتیبانی می‌نماید. همچنین سازگار با اندروید ۵.۰ به بالا بوده و به‌آسانی می‌توان بااتصال به تلفن همراه فایل‌ها را باز‌کرده‌، به اشتراک گذاشته و یا ویرایش کرد.

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.