about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

نسخه چینی هواپیمای جاسوسی اتریشی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس گزارش شرکت Popular Science که در مارس 2016 ارائه شد چین یک هواپیمای جاسوسی الکترونیکی فوق سبک را طراحی کرد که نشان می‌دهد از روی هواپیمای اتریشی ساخته‌شده است. در این میان بخش شناسایی فناوری الکترونیک چین (Scout) هواپیمای ساخته‌شده را با نام CSA003 ارائه کرد.

 

 


در حال حاضر مشخص نیست که هواپیمای ساخته‌شده چگونه و در کجا مورداستفاده قرار می‌گیرند. Popular Science گزارش می‌دهد که این تجهیز در اتحادیه اروپا مورداستفاده قرار می‌گیرد. از دیگر موارد استفاده آن می‌توان به مأموریت‌های شبه‌نظامی و گشت مرزی و دریایی اشاره کرد.
از توانایی‌های CSA003 می‌توان به داشتن یک حسگر مادون‌قرمز اشاره کرد که توانایی شناسایی نیروهای منظم و نامنظم و پیاده‌نظام را در همه شرایط جوی را دارد.
تجهیز نام‌برده شده دارای تعدادی حسگر است که درون بدنه قرار دارد و توانایی پردازش سیگنال‌ها مانند ردیابی، شناسایی و تجزیه‌وتحلیل فعالیت‌های دشمن مانند ارتباطات و هدایت سلاح و رادارها را دارد.
اطلاعات الکترونیکی که این هواپیماها به دست می‌آورد برای ایجاد حملات سایبری بسیار مهم هستندو توانایی به وجود آوردن اختلال در سامانه رادارهای متراکم با استفاده از امواج الکترومغناطیسی را دارد.
در دو دهه گذشته شرکت هواپیمایی چینی شاناکسی (Shaanxi) درحال‌توسعه اطلاعات الکترونیکی و هواپیماهای بزرگ خود برای ارتش و نیروی دریایی است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.