about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

عبدالصمد خرم‌آبادی گفت: بیش از چهار ماه از صدور دستور قضایی فیلتر تلگرام گذشته اما متاسفانه عده‌ای با پشتیبانی و تجهیز فیلترشکن‌های داخلی (هاتگرام و تلگرام طلایی) نمی‌گذارند این دستور به درستی اجرا شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ عبدالصمد خرم‌آبادی؛ معاون دادستان کل کشور در صفحه شخصی سروش خود نوشت:

«در عصر اطلاعات، داده‌های عظیم (Big Data) از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردارند. اهمیت داده‌های عظیم یک کشور، کمتر از اهمیت تسلیحات و انبارهای مهمات آن کشور نیست.

اگر داده‌های عظیم یک کشور در اختیار بیگانگان قرار گیرد، دشمنان به راحتی می‌توانند با داده‌کاوی و تحلیل و به‌کارگیری اطلاعات حساس‌، بر امور فرهنگی‌، سیاسی‌، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی آن کشور اشراف پیدا کرده و لطمات و خسارات جبران‌ناپذیری را وارد نمایند.

مشکلات و ناهنجاری‌های اقتصادی کنونی کشور، بی‌ارتباط با تسلط دشمن بر فضای مجازی و داده‌های عظیم کشور نیست؛ مسئولان ذیربط از جنگ مهم رسانه‌ای که همراه با جنگ اقتصادی در جریان است غفلت کرده‌اند. اینجانب معتقدم دشمنان جنگ رسانه‌ای خود علیه ساختارهای اقتصادی ما را با تسلط بر فضای مجازی و سوء استفاده از داده‌های عظیم کشور اداره می‌کنند.

اکنون بیش از چهار ماه از صدور دستور قضایی فیلتر تلگرام گذشته است، اما متاسفانه عده ای با پشتیبانی و تجهیز فیلترشکن های داخلی (هاتگرام و تلگرام طلایی) دسترسی دشمنان به داده‌های عظیم کشور را فراهم کرده و نمی‌گذارند این دستور بدرستی اجرا شود. در طول تاریخ کشور هرگز تا این حد آشکارا به دستورات قضایی بی‌توجهی و بی اعتنایی نشده است.

مردم مدام سؤال می‌کنند‌، اگر لازم نبود دستور فیلتر تلگرام صادر شود چرا چنین دستوری را صادر کردید و اگر ضرورت داشت چرا آن را اجرا نمی‌کنید. مردم می‌گویند وقتی که با دستورات قضایی مربوط به «مفاسد فضای مجازی» اینگونه برخورد می‌شود، چه تضمینی وجود دارد که در اجرای احکام قضایی مربوط به «مفاسد اقتصادی» کارشکنی نشود. این سیاست یک بام و دو هوا مردم و فعالین و سرمایه‌گذاران فضای مجازی را سردرگم کرده است.

ممکن است گفته شود جای طرح این مطالب فضای مجازی نیست، این مسائل باید در جلسات بین مسئولین حل و فصل شود. اینجانب با وقوف بر این امر از آنجا که غیرقانونی بودن فعالیت نسخه‌های فارسی تلگرام را بارها در جلساتی که مسئولین ذیربط حضور داشته اند بیان کرده‌ام ولی تاثیر‌گذار نبوده است لذا در اجرای وظیفه شرعی( نهی از منکر) و به منظور بازداشتن مسئولین امر از راه اشتباهی که در پیش گرفته‌اند، نظرات شخصی خود را با مردمی که حقشان در معرض تضییع قرار دارد درمیان می‌گذارم. إن شاءالله که موثر واقع شود.»

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد