about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ منطقه خراسان و به نقل از میل آنلاین، ساندار پیچای، مدیر ارشد شرکت گوگل در کنفرانس خبری اخیر عنوان کرد که برای افزایش رضایت کاربران اندروید شرکت گوگل به دنبال تولید و عرضه سیستم‌عامل اندروید با عملکرد واقعیت مجازی در متن نرم‌افزار است و کاربران دیگر برای استفاده از این فناوری نیازی به نصب اپلیکیشن‌های واقعیت مجازی ندارند.

گوگل با این تصمیم به دنبال پایان انحصار چند شرکت مطرح در زمینه فناوری واقعیت مجازی است به‌طوری‌که با توجه به کاربران بی‌شمار سیستم‌عامل اندروید در صورت عرضه نسخه باقابلیت پشتیبانی واقعیت مجازی، بازار این شرکت‌ها از وضعیت انحصاری خارج خواهد شد.

این شرکت همچنین قصد دارد تا با تولید گوشی‌های جدید، استفاده همزمان از فناوری واقعیت مجازی را به‌صورت هدست باقیمت مناسب‌تر عرضه کند.

بسیاری از کارشناسان صنعت تلفن‌ همراه معتقدند که با ورود شرکت گوگل به صنعت واقعیت مجازی، بازار انحصاری شرکت‌های مطرحی مثل سامسونگ و Oculus Rift شکسته خواهد شد.

سخنگوی شرکت گوگل در مورد ویژگی گوشی واقعیت مجازی جدید عنوان کرد: با توجه به محدودیت استفاده از هدست‌های رایج واقعیت مجازی، مهندسان این شرکت با نوآوری در طراحی به دنبال ساخت گوشی هوشمند دوحالته به‌صورت کاربری معمولی و کاربری نمایش دنیای واقعیت مجازی هستند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد