about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت اُپن اِی آی (OpenAI) نسخه ای از چت جی پی تی (ChatGPT) را برای کسب و کارهای بزرگ منتشر کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت اُپن اِی آی (OpenAI) اعلام کرد که نسخه‌ای از چت جی پی تی (ChatGPT) را برای کسب‌ و کارهای بزرگ منتشر کرده است.

طبق بیانیه این شرکت، چت جی پی تی اینترپرایز (ChatGPT Enterprise) امنیت، حریم خصوصی و دسترسی با سرعت بالاتر به فناوری اُپن اِی آی (OpenAI) را ارائه میدهد.

مشتریان اولیه چت جی پی تی اینترپرایز شامل شرکت های بلاک (Block)،  کارلیل (Carlyle  ) و اِستی لادر (Estée Lauder) میباشند.

با راه اندازی چت جی پی تی اینترپرایز (ChatGPT Enterprise) شرکت اُپن اِی آی (OpenAI) امیدوار است کارفرمایان با استفاده از این چت بات در محل کار خود احساس راحتی نمایند.

مایکروسافت در حال حاضر از طریق سرویس آژور اُپن اِی آی (Azure OpenAI) به کسب و کارها اجازه دسترسی به چت جی پی تی (ChatGPT) را میدهد، هرچند برای استفاده از آن، کسب و کارها باید مشتری آژور، پلتفرم رایانش ابری مایکروسافت باشند.

به گفته شرکت اُپن اِی آی (OpenAI) ، مشترکان چت جی پی تی اینترپرایز (ChatGPT Enterprise) نیازی نیست مشترک آژور باشند.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد