about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

کارشناسان اعتقاد دارند که هکرهای ایرانی حملات سایبری مخربی علیه بخش‌های فنی و آموزشی رژیم صهیونیستی انجام داده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که بخش‌های آموزش عالی و فناوری رژیم صهیونیستی هدف حملات سایبری مخرب قرار گرفته‌اند که در ژانویه 2023 با هدف استقرار بدافزار پاک‌کن انجام شدند.

به گفته محققان، این نفوذها که اخیراً در اکتبر امسال رخ دادند، به یک گروه هکری ایرانی موسوم به «Agonizing Serpens»، با نام‌های دیگر آگریوس (Agrius)، «BlackShadow» و «Pink Sandstorm» (قبلاً Americium)، نسبت داده شدند.

واحد 42 شبکه‌های پالو آلتو در گزارش جدیدی ادعا کرد :

«این حملات با تلاش برای سرقت داده‌های حساس، مانند اطلاعات شناسایی شخصی (PII) و مالکیت معنوی، شناسایی شدند. زمانی که مهاجمان اطلاعات را دزدیدند، پاک‌کن‌های مختلفی را برای پوشاندن مسیرهای مهاجمان و غیرقابل استفاده کردن نقاط انتهایی آلوده به کار گرفتند.»

بنابر ادعای کارشناسان، حملات شامل 3 پاک‌کن جدید مانند «MultiLayer»، «PartialWasher» و «BFG Agonizer» و همچنین یک ابزار سفارشی برای استخراج اطلاعات از سرورهای پایگاه داده معروف به «Sqlextractor» است.

کارشناسان مدعی شدند که از دسامبر 2020، Agonizing Serpens با حملات پاک‌کن که نهادهای رژیم غاصب را هدف قرار می‌دهند، مرتبط بوده است. در اوایل ماه می سال جاری، شرکت امنیت سایبری چک پوینت (Check Point) جزئیاتی را منتشر و ادعا کرد که این جزئیات، استفاده گروه هکری از گونه باج‌افزاری به نام «Moneybird» در حملاتی است که رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دهد.

محققان اظهار داشتند که جدیدترین مجموعه حملات مستلزم تسلیح کردن سرورهای وب آسیب‌پذیر به‌عنوان مسیرهای دسترسی اولیه برای استقرار پوسته‌های وب و انجام شناسایی شبکه‌های قربانی و سرقت اعتبار کاربران با امتیازات اداری است.

به گفته محققان، مرحله حرکت جانبی با استخراج داده‌ها با استفاده از ترکیبی از ابزارهای عمومی و سفارشی مانند Sqlextractor، WinSCP و PuTTY دنبال می‌شود و در نهایت بدافزار پاک‌کن را تحویل می‌دهد.

• MultiLayer، یک بدافزار دات‌نت است که فایل‌ها را برای حذف یا خراب کردن آنها با داده‌های تصادفی برمی‌شمارد تا در برابر تلاش‌های بازیابی مقاومت و با پاک کردن بخش بوت، سیستم را غیرقابل استفاده کند.
• PartialWasher، یک بدافزار مبتنی بر C++ برای اسکن درایوها و پاک کردن پوشه‌های مشخص شده و زیرپوشه‌های آن است.
• BFG Agonizer، بدافزاری به شدت متکی به یک پروژه منبع باز به نام CRYLINE-v5.0 است.

پیوندهای آگریوس از همپوشانی کدهای متعدد با خانواده‌های بدافزار دیگر مانند «Apostle»، «IPsec Helper» و «Fantasy» ناشی می‌شوند که قبلاً توسط این گروه استفاده شده است.

محققان واحد 42 ادعا کردند :

«به نظر می‌رسد که گروه تهدید مداوم پیشرفته Agonizing Serpens اخیراً قابلیت‌های خود را ارتقا داده‌اند و تلاش‌ها و منابع زیادی را برای دور زدن EDR و سایر اقدامات امنیتی سرمایه‌گذاری می‌کنند. برای انجام این کار، آنها بین استفاده از ابزارهای مختلف اثبات مفهوم (PoC) و پنتستینگ و همچنین ابزارهای سفارشی در حال چرخش بوده‌اند.»

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.