about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نرم افزار سی سی کلینر به بدافزار آلوده شد

کاربرانی که نرم افزار پاک‌سازی رایانه سی‌سی‌کلینر را به روز کرده اند، باید هر چه سریع‌تر آن را پاک کنند، زیرا نسخه جدید آن آلوده به بدافزار است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ این نرم افزار که برای پاک کردن و خالی کردن ظرفیت حافظه رایانه‌ها به کار می‌رود در سراسر جهان بیش از 130 میلیون نفر کاربر دارد و هکرها موفق شده‌اند بدافزاری را به نسخه به روزشده آن تزریق کنند.

CCleaner متعلق به شرکت امنیتی Avast است و بدافزار مخفی شده در آن ضمن سرقت کلمات عبور و دیگر اطلاعات حساس ذخیره شده در رایانه می‌تواند به رایانه‌های دیگر هم نفوذ کند و همین طور بر روی آنها باج افزار نصب کند و دسترسی به داده‌ها را برای کاربران مختل کند.

بررسی های Avast نشان می دهد حدود 2.27 میلیون نفر در سراسر جهان از نسخه آلوده شده این نرم افزار استفاده می کنند که از طریق یک سرور هک شده در اختیار کاربران قرار گرفته است.

تعداد موارد کلی بارگذاری سی سی کلینر از 2 میلیارد مورد فراتر رفته و هر ماه 5 میلیون نفر کاربر جدید از سی سی کلینر استفاده می کنند و لذا این خطر وجود دارد که بدافزار یادشده به سرعت رایانه‌ها را در سراسر جهان آلوده کند. شرکت سازنده می‌گوید به سرعت در تلاش است تا رایانه‌های آلوده شده را شناسایی کند و در این زمینه هشدارهای لازم را ارائه کرده است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.