about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

این موشک که Terran 1 نام دارد، پروازش ابتدا برای چهارشنبه در نظر گرفته شده بود، اما به‌دلیل مشکلات دمای پیشران به تعویق افتاد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اولین موشک پرینت سه‌بعدی جهان قرار است (شنبه، 20 اسفندماه) از فلوریدا به فضا پرتاب شود. پرتاب موشک Terran 1 ابتدا برای چهارشنبه برنامه‌ریزی شده بود، اما به‌دلیل مشکلات دمای پیشران در آخرین لحظه به تعویق افتاد.

بنابراین موشک ساخته‌شده توسط استارتاپ هوافضای مستقر در کالیفرنیا Relativity Space که می‌تواند ماهواره‌ها را به مدار برساند، اکنون قرار است زمانی بین ساعت 21:30 تا 00:30 امشب (به وقت ایران) پرتاب شود.

ویژگی‌های اولین موشک پرینت سه‌بعدی جهان
این موشک در اولین پرواز خود محموله‌ای را با خود حمل نمی‌کند، اما درنهایت قادر خواهد بود تا 1250 کیلوگرم را در مدار پایین زمین قرار دهد. موشک پرینت سه‌بعدی Terran 1 ارتفاع 33.5 متری و قطر 2.2 متری دارد و 85 درصد جرم آن ازجمله موتورها، به‌صورت سه‌بعدی با آلیاژهای فلزی چاپ شده است.

Terran 1 قرار است هشت دقیقه پس از پرتاب خود، سفری برای جمع‌آوری داده‌ها و نشان‌دادن این موضوع که می‌تواند در برابر سختی‌های پرتاب و پرواز فضایی مقاومت کند، به مدار پایین زمین برسد. اگر این موشک بتواند به مدار پایین زمین برسد، اولین وسیله نقلیه خصوصی خواهد بود که از سوخت متان استفاده می‌کند و این کار را در اولین تلاش خود انجام داده است.

طبق گفته شرکت Relativity Space که هدف آن تولید موشکی است که 95 درصد پرینت سه‌بعدی باشد، این بزرگ‌ترین شیء پرینت سه‌بعدی جهان است. Terran 1 توسط موتورهای Aeon با استفاده از اکسیژن مایع و گاز طبیعی مایع نیرو می‌گیرد (که Relativity از آن به‌عنوان «پیشرانه‌های آینده» یاد می‌کند) و می‌تواند درنهایت سوخت یک سفر به مریخ را فراهم کند.

موشک‌های Vulcan که توسط ائتلاف پرتاب و راه‌اندازی درحال توسعه هستند و موشک‌های استارشیپ شرکت اسپیس‌ایکس نیز از همین سوخت استفاده می‌کنند. Terran 1 دارای 9 موتور پرینت سه‌بعدی Aeon 1 در مرحله اول و یک موتور پرینت سه‌بعدی Aeon Vacuum در مرحله دوم خود است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد