about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نخستین شاخص امنیت سایبری جهان

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری کسپرسکی، اولین برنامه‌ی بررسی سطح تهدیدات سایبری برای کاربران اینترنت در سطح جهانی را ارائه کرد. این شرکت در گذشته نیز به کمک B2B بین‌المللی، بررسی‌های آنلاین گسترده‌ای در کشورهای جهان انجام داده بود.

شاخص امنیت سایبری جدید این شرکت، رفتار آنلاین کاربران و نگرانی‌های آن‌ها در مورد حفاظت از خود را بررسی کرده است. این اطلاعات در سطح جهانی از هزاران کاربر جمع آوری شده است.

این شاخص که 21-29-60 معرفی می‌شود، نشان می‌دهد که 21 درصد از کاربران نسبت به همه چیز در فضای مجازی احساس خطر می‌کنند. در همین حال، یک سوم (29 درصد) از کاربران قربانی حملات سایبری بوده‌اند (برای نمونه، حساب‌های بانکی 8 درصد هک شده و تجهیزات 22 درصد دیگر نیز آلوده به بدافزار شده است).

این در حالی است که تنها 60 درصد از کاربران از راه حل‌های امنیتی برای تمام ابزارهای متصل به اینترنت خود استفاده می‌کنند. این شاخص نشان می‌دهد که بسیاری از کاربران تهدیدات سایبری را جدی نمی‌گیرند. این اطلاعات طی بررسی انجام شده در 21 کشور در ماه اوت سال 2016 به دست آمده است.

اندریی مونکولا (Andrei Monchola)، رئیس بخش مصرف کنندگان تجاری شرکت کسپرسکی در این باره گفت: «ما این شاخص را برای جلب توجه کاربران، رسانه‌ها و فروشندگان به مسئله‌ی امنیت سایبری، ایجاد کرده‌ایم. بسیاری از کاربران انتظار مواجه شدن با حملات سایبری را ندارند و برای مقابله با آن‌ها آماده نیستند. این مسئله آن‌ها را مستعد حملات سایبری می‌کند. شاخص ما نتایج این روش را نشان می‌دهد: 29 درصد از مردم مورد حمله قرار گرفته‌اند. ما از همه‌ی کاربران اینترنت می‌خواهیم به این مسئله توجه بیشتری نشان دهند.»

این شاخص قرار است هر شش ماه یک‌بار، سه عامل مهم در ارتباط با خطرات سایبری را بررسی کند. عامل «نگرانی» درصد افرادی را نشان می‌دهد که مورد حمله قرار گرفته‌اند. عامل «تأثیر» چگونگی حمله و دوره‌ی گزارش این حملات را بررسی و عامل «حفاظت» تعداد کاربرانی را نشان می‌دهد که از ابزارهای حفاظتی استفاده کرده‌اند.

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.