about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

جمعی از محققان به تازگی موفق به ساخت و توسعه نخستین ربات چهارپا شده‌اند که با پیاده‌روی مریخ را کاوش خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از دیلی‌میل، تیمی از دانشمندان موسسه فناوری فدرال زوریخ(ETH Zurich) در سوئیس و موسسه مکس پلانک(Max Planck) در آلمان  با حمایت آژانس فضایی اروپا(ESA) به تازگی موفق به ساخت و توسعه یک ربات چهارپا شده‌اند که مریخ را با پیاده‌روی کاوش خواهد کرد. 

این ربات «اسپیس‌باک» نام دارد و به گونه‌ای طراحی شده تا ناتوانی مریخ‌نوردها را در بررسی مناطقی که امکان حضور آنها نیست، جبران کند.

اسپیس‌باک می‌تواند با پایداری از زمین‌های ناهموار عبور کند؛ همچنین یک الگوریتم دارد که انرژی آن را برای تعیین بهترین مسیر اندازه گیری می‌کند.

سایر مریخ‌نوردان در سیاره سرخ مانند استقامت و کنجکاوی چرخ‌های عظیم الجثه‌ای دارند که امکان سفر را محدود می‌کند. ربات چهارپا این امکان را دارد که از زمین‌های ناهموار صعود کند و احتمالاً نشانه‌هایی از حیات را جستجو کند که ممکن است تا پیش از این مورد توجه قرار نگرفته باشد.

این ربات در ابتدا برای پیمودن بر روی ماه ساخته شده بود و برنامه ریزی شده بود تا به جای پیاده روی پرش کند، اما سازندگان  آن را دوباره طراحی کرده و برای کار در مریخ سازگار کردند.

هنوز مشخص نیست که این ربات چه زمانی به سیاره سرخ فرستاده می‌شود. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد