about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یکی از سریع‌ترین راه‌ها برای داشتن عکس از صفحه نمایش، اسکرین شات است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اسکرین شات‌ها به‌صورت دستی هستند؛ شما می‌توانید از آنها برای نشان دادن نحوه استفاده از یک برنامه جدید به پدربزرگ و مادربزرگ یا از آنها برای ارسال عکسی از پیام خطای عجیب به بخش فناوری اطلاعات شرکت خود استفاده کنید. همچنین می‌توانید از پیام‌های خودتان یا دیگران پیش از پاک شدن اسکرین شات بگیرید.

2 روش برای گرفتن اسکرین شات از صفحه نمایش دستگاه اندروید شما وجود دارد. (فرض می‌کنیم روی تلفن شما Android 9 یا بالاتر بارگیری شده است) :

  • دکمه روشن / خاموش را فشار داده و نگه دارید. یک پنجره بازشو در سمت راست صفحه خود با نمادهایی خواهید داشت که به شما امکان خاموش کردن، راه‌اندازی مجدد، تماس‌های ضروری یا اسکرین شات را می‌دهد.
  • دکمه روشن و خاموش را فشار داده و دکمه تنظیم صدا را فشار دهید.

در هر صورت بعد از گرفتن اسکرین شات، یک نسخه کوچک از آن ظاهر و بعد ناپدید می‌شود. یک نوار در بالا ظاهر خواهد شد که به شما اطلاع می‌دهد تصویر در حال ذخیره شدن است و سپس با نواری دیگر جایگزین می‌شود که به شما امکان اشتراک یا حذف عکس یا برخی تغییرات کوچک را می‌دهد. این کادر بعد از چند ثانیه ناپدید می‌شود، اما اگر نوار اعلان‌های سمت چپ خود را بررسی کنید، یک مورد را برای اسکرین شات مشاهده خواهید کرد.

برخی دستگاه‌های اندروید (به عنوان مثال تلفن‌های سامسونگ یا هوآوی) به شما امکان گرفتن اسکرین شات‌های طولانی را می‌دهد، به طوری که می‌توانید صفحه را به سمت پایین بکشید و کل صفحه را اسکرین شات بگیرید. می‌توانید این قابلیت را در صفحات پشتیبانی تلفن خود جستجو کنید.

برای یافتن اسکرین‌شات‌های قبلی گرفته شده :

  • به برنامه «Photos» بروید.
  • روی 3 خط موازی در گوشه بالا سمت چپ ضربه بزنید.
  • گزینه پوشه‌های دستگاه را انتخاب کنید و بعد وارد اسکرین شات شوید.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.