about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان معتقدند که فناوری بلوتوث راهی برای حمله سایبری از سوی مجرمان است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که فناوری بلوتوث به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد زیرا می‌تواند به سرعت یک دستگاه الکترونیکی را به دستگاه دیگر نزدیک متصل کند. با این حال، در برابر حملات سایبری «Bluesnarfing» آسیب‌پذیر است. کارشناسان چگونگی جلوگیری از هک شدن در اتصال بی‌سیم را در ذیل توضیح داده‌اند :

«Bluesnarfing که ترکیبی از کلمات بلوتوث (Bluetooth) و «snarf» به معنای «دزدیدن» است، به داده‌ها از طریق یک اتصال بی‌سیم غیرمجاز دسترسی پیدا می‌کند. مجرمان سایبری می‌توانند تلفن همراه، تبلت، ساعت هوشمند و سایر ابزارهای پوشیدنی شما را هک و رمز عبور، ایمیل‌ها و عکس‌ها را بدون اینکه شما متوجه شوید سرقت کنند.

حملات bluesnarfing چگونه کار می‌کنند

برای اجرای Bluesnarfing، مجرمان سایبری باید در نزدیکی دستگاهی باشند که می‌خواهند به آن متصل شوند. از آنجایی که بلوتوث یک اتصال بی‌سیم و با برد کوتاه است، معمولاً در فاصله بیش از 10 تا 15 متر از محدوده خارج می‌شود. مجرمان سایبری در مجاورت خود به دنبال دستگاه‌هایی با محافظت ضعیف می‌گردند.

دستگاه‌ها فقط می‌توانند از طریق بلوتوث از طریق یک کد به یکدیگر متصل شوند تا آنها را جفت کند و اطلاعات دسترسی یکدیگر را به اشتراک بگذارد. مجرمان سایبری با استفاده از برنامه‌های خاص می‌توانند از این قسمت عبور کنند.

مجرمان سایبری پس از اتصال به دستگاه قربانی می‌توانند مقادیر زیادی از داده‌ها را ببینند و کپی کنند. آن‌ها می‌توانند برای ورود به نمایه‌های رسانه‌های اجتماعی، جعل هویت قربانی خود و خرید آنلاین گذرواژه‌ها را سرقت کنند.

نکاتی برای محافظت از خود در برابر bluesnarfing

به گفته محققان، امنیت آنلاین به خود فرد بستگی دارد. با پیروی از این توصیه‌ها می‌توانید از حمله به دستگاه‌های خود از طریق بلوتوث جلوگیری کنید :

  1. وقتی از بلوتوث استفاده نمی‌کنید آن را خاموش کنید. با این کار احتمال اینکه مجرم سایبری بدون اجازه شما به دستگاه شما متصل شود کمتر می‌شود.
  2. حالت «قابلیت کشف» را خاموش کنید. به این ترتیب، دستگاه شما برای مجرمان سایبری قابل مشاهده نخواهد بود.
  3. درخواست جفت کردن افراد غریبه را نپذیرید. همیشه درخواست‌های غیرمنتظره یا ناشناخته برای جفت کردن دستگاه خود را رد کنید.
  4. از رمزهای عبور امن استفاده کنید. مطمئن شوید که از دستگاه خود با یک رمز عبور ایمن و غیرقابل حدس زدن محافظت می‌کنید. از رمزهای عبور ساده مانند «1234» و «0000» اجتناب کنید.
  5. نرم‌افزار خود را به‌روز نگه دارید. مطمئن شوید که آخرین پچ‌های امنیتی را روی دستگاه خود نصب کرده‌اید.

دستگاه‌های الکترونیکی بی‌سیم شما مجموعه‌ای از داده‌های ارزشمند را در خود جای می‌دهند. مجرمان سایبری حتی از کوچک‌ترین نظارت‌ها برای دسترسی به داده‌های شما سوءاستفاده می‌کنند و ایمن‌سازی اتصال بلوتوث به عهده شما است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.