about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان دانشگاه اسرائیلی بن گوریون، نحوه شناسایی محل دقیق اپراتورهای پهپاد مخرب را کشف کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ محققان دانشگاه اسرائیلی بن گوریون در «Negev»، نحوه شناسایی موقعیت مکانی اپراتور پهپادی با هدف تخریب یا ایجاد اختلال در نزدیک فرودگاه یا فضای هوایی محافظت شده را با تجزیه و تحلیل مسیر پرواز کشف کردند.

هواپیماهای بدون سرنشین به دلیل سرعت، دسترسی و هزینه کم، خطرات امنیتی قابل توجهی را به همراه دارند. در نتیجه، نیاز به توسعه روش‌هایی برای شناسایی، بومی‌سازی و کاهش اقدامات مخرب یا مضر وجود دارد.

مقاله انجام شده به‌وسیله گرا ویس (Gera Weiss)، کارشناس پهپاد و مدرس ارشد بخش علوم رایانه دانشگاه بن گوریون در چهارمین سمپوزیوم بین‌المللی امنیت سایبری، رمزنگاری و یادگیری ماشینی (CSCML 2020) اوایل ماه ژوئیه امسال ارائه شد.

الیاهو مشهدی (Eliyahu Mashhadi)، دانشجوی علوم رایانه دانشگاه بن گوریون در این خصوص گفت :

«در حال حاضر، اپراتورهای هواپیماهای بدون سرنشین با استفاده از تکنیک‌های آراف (RF) فعالیت می‌کنند و به سنسورهای اطراف منطقه پرواز نیاز دارند که پس از آن می‌توانند مثلث‌بندی شوند. این کار به دلیل وجود سایر سیگنال‌های بلوتوث، وای‌فای و اینترنت اشیا در هوا، که مانع سیگنال‌های پهپاد می‌شوند، چالش‌برانگیز است.»

محققان یک شبکه عصبی عمیق را برای پیش‌بینی موقعیت مکانی پهپادها، با استفاده از تنها مسیر این هواپیماها بدون نیاز به سنسور اضافی، آموزش دادند. مشهدی اعلام کرد که در حال حاضر این سیستم می‌تواند الگوهایی را در مسیر پهپاد هنگام حرکت هواپیما شناسایی و از آن برای یافتن موقعیت مکانی اپراتور استفاده کند.

وقتی در مسیرهای شبیه‌سازی شده پهپاد تست انجام شد، مدل فوق توانست موقعیت مکانی اپراتور را با 70 درصد دقت شناسایی کند. گام بعدی در پروژه، تکرار این آزمایش با داده‌های گرفته شده از هواپیماهای بدون سرنشین واقعی است.

یوسی اُرِن (Yossi Oren)، مدرس ارشد بخش مهندسی سیستم‌های اطلاعاتی و نرم‌افزاری دانشگاه بن گوریون و رئیس آزمایشگاه امنیت اجرایی و حملات جانبی کانال و یکی از اعضای این تحقیق توضیح داد :

«اکنون که می‌توانیم موقعیت مکانی اپراتورهای پهپادها را شناسایی کنیم، استخراج اطلاعات دیگر از این داده‌ها هیجان‌انگیز خواهد بود. دیدگاه‌های احتمالی شامل سطح تجربه فنی و حتی هویت دقیق اپراتور هواپیمای بدون سرنشین هستند.»

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.