about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

با وجود اهمیت انتخابات به‌عنوان ستون اساسی دموکراسی، هنوز هم در بسیاری کشورهای خودکامه، انتخابات فقط ظاهری مشروع و آزاد دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در چنین انتخاباتی برندگان اعتباری ندارند، امنیت بازندگان تأمین نمی‌شود و اعتماد عمومی نسبت به نهادها کاهش می‌یابد. این مسئله باعث ایجاد یک محیط سیاسی شکننده می‌شود. برخی کارشناسان معتقدند که انتخابات ایالات‌متحده در سال 2016 نیز به همین شکل بوده است.

سین کلی (Sean Kelley)، مجری برنامه رادیویی چت سایبری، با سه کارشناس از مؤسسۀ فناوری زیرساخت‌های حیاتی، به بحث در مورد چشم‌انداز سایبری متغیر ایالات‌متحده و تأثیر آن بر محیط سیاسی پرداخت.
در این برنامه جیمز اسکات (James Scott)، یکی از بنیان‌گذاران مؤسسۀ فناوری زیرساخت‌های حیاتی، گفت: «روسیه به همراه چین، اخوان المسلمین، گروه‌های منفعت‌طلب، حافظان مجموعه داده‌ها و سرمایه‌داران نظارتی که به سمت تبلیغات نظارتی نظیر گوگل، فیس بوک، یوتیوب و توییتر روی آورده‌اند، در انتخابات آمریکا دست داشته‌اند.»

اسکات افزود: «ما تنها ملتی نیستیم که این بحران را دارد. حوادث تداخل انتخاباتی در سراسر اروپا مشاهده ‌شده است. ما باید از گروه‌های منفعت‌طلب خاصی بترسیم که ظرفیت و توانایی فنی دارند و در مورد چگونگی مسلح شدن مسیرهای دیجیتالی، تسریع انتشار اطلاعات، تعریف مفاهیم و تبدیل آن‌ها به واقعیت خوب می‌دانند.»

در این زمینه راب بثراست (Rob Bathrust)، سخنان اسکات را ادامه داد: «به این کار دست‌کاری، ادراک بر مردم بر اساس هدف قرار دادن تبلیغات به خاطر محتوا و نه محصولات می‌گویند. اگر شما به این موضوع در مقیاس بزرگ فکر کنید، کاندیدای انتخابات و سیاست اجرایی همان محصول است؛ بنابراین هرچه اشتیاق بیشتری نسبت به آن محصول و هدفتان داشته باشید، به موفقیت بیشتری در انتخابات دست خواهید یافت.»

دیوید رِی (David Wray)، یکی دیگر از اعضای مؤسسۀ فناوری زیرساخت‌های حیاتی، دراین‌باره اظهار داشت: «ما به برخی مقررات به‌ویژه در دستگاه‌های اینترنت اشیاء نیاز داریم زیرا این راه دسترسی به دانش مردم است. اکنون مسیرهایی که باید استفاده کنیم را می‌دانیم.»
رِی گفت: «در اینجا قانونی لازم داریم تا بتوانیم به آزادی‌های مدنی و امنیت طراحی‌شده برسیم، همان چیزی که اسکات از آن به‌عنوان ستون اساسی سیستم دموکرات نام برد. امنیت طراحی‌شده یک مسئله غیر حزبی است.»

اعضای این سازمان اعلام کردند که در مشورت با نهادهای مختلف به موضوعات یکسانی رسیدند: بهداشت سایبری، امنیت با طراحی و حفظ آزادی‌های مدنی.

نکات کلیدی مطالب بالا به اعتقاد کارشناسان آمریکایی:

1. روسیه و بسیاری کشورهای دیگر در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 دست داشته‌اند.
2. گروه‌های منفعت‌طلب با توانایی فنی برای مسلح کردن مسیرهای دیجیتالی، بسیار خطرناک هستند.
3. با دست‌کاری ادراکات مردم می‌توان نتایج انتخابات را کنترل کرد.
4. مقرراتی مانند قانون حفاظت سایبری می‌تواند بهتر از آزادی‌های مدنی ما محافظت کند.
 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.