about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مرکز آپای اهواز، در اقدامی تازه، برخی برنامه‌های ضدویروس را با یکدیگر مقایسه کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مرکز آپای اهواز، طبق بررسی‌های انجام‌شده، رتبه‌بندی زیر را پس از اسکن ۵۷۵ نمونه ویروس ارائه کرد. 

  • f-secure
  • bitdefender
  • kasper
  • node 32
  • symantec
  • padvish

پادویش تنها با ۲۹ درصد آمادگی، توانایی کشف ویروس‌ها را داشته و در جایگاه آخر قرار گرفته است.

شرایط تست این آنتی‌ویروس‌ها در گزارش فوق متأسفانه مشخص نیست و اطلاعات منتشرشده، بسیار کلی است. البته درباره آنتی‌ویروس پادویش، باید قبول کرد که راه زیادی وجود دارد تا بتواند به‌عنوان یک کنسول آنتی‌ویروس تحت شبکه قابل‌ اعتماد تبدیل شود.

ولی نکته مهم این است که تقریبا بیشترین بازدهی هر آنتی‌ویروس و کلا هر یک از تجهیزات امنیتی برمی‌گردد به محل و نوع تنظیمات اعمال شده روی آن. صرفا فقط اسم یک آنتی‌ویروس نمی‌تواند شما را از خطرات احتمالی محافظت نماید. در پشت پرده اکثر این شرکت‌های امنیتی بزرگ، تیم های هکری هستند که یکی از وظایف اصلی آن‌ها غالبا ایجاد ناامنی است تا کاربران همیشه تمایل به استفاده از این محصولات امنیتی داشته باشند.

مطمئن باشید تجهیزات امنیتی، به‌تنهایی برای هیچ سازمانی نمی‌تواند نسخه شفابخش و ایجادکننده امنیت باشد. از طرفی امنیت نسبی است و به‌صورت مطلق نمی‌توان آن را درجایی ایجاد کرد.

خیلی مهم نیست از چه برندی در  تجهیزات امنیتی استفاده می‌کنید. مهم این است که در جای مناسب و با دانش کافی از آن تجهیزات بهره برداری نمایید. 

به‌طورکلی فقط می‌توان سرعت و احتمال هک شدن خود را کندتر و کمتر کرد، نه این که بتوانیم جلوی هک شدنمان را به‌طور کامل بگیریم.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.