about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نبش قبر برای ایراد اتهام بی‌اساس به ایران

در چند روز گذشته و در بحبوحه مذاکرات هسته‌ای ایران و کشورهای 1+5، کشورهای غربی در حرکتی هدفمند اقدام به ایراد اتهامات بی‌اساس به ایران کرده‌اند؛ اتهاماتی در مورد حملات سایبری؛ حملاتی که حتی به اعتراف رسانه‌های منتشرکننده این خبرهای کذب، هنوز قطعیتی در مورد هویت عاملانشان وجود ندارد.
خبرگزاری وایس نیوز (Vice news) در گزارشی ادعا کرد که ایران در پاسخ به حملات متعدد سایبری کشورهای غربی به این کشور، حمله سایبری به کشورهای غربی را انجام داده است.
در این گزارش ادعا شده است که، چند سال پیش سامانه‌های رایانه‌ای «مرکز امنیت و سلامت شغلی» کانادا مورد حمله سایبری قرار گرفت و این مرکز در ماه آوریل 2013 متوجه این حمله شد، اما تاکنون در مورد این حمله هیچ‌گونه خبری را منتشر نکرد. به ادعای رسانه‌های غربی، در این حمله اطلاعات زیادی ازجمله، اطلاعات نام کاربری و کلمه عبور به سرقت رفتند.
به ادعای مسئولان سازمان «مرکز امنیت و سلامت شغلی»، در این حمله هیچ‌گونه اطلاعات حساسی به سرقت نرفت و در واقع اطلاعات این مرکز دارای ارزش بالایی نبود. به ادعای مسئولان این سازمان هدف هکرها از حمله به این سازمان در واقع خود سازمان نبوده بلکه هدف آنها دست‌یابی به شبکه‌های مراکز مهم‌تر از طریق این شبکه سازمان بوده است.
در این خبر نیز به گزارش «ساطور» محصول شرکت سایلنس (Cylance) در خصوص ایران استناد شده است. گزارش ساطور که زمستان گذشته منتشر شد، گزارشی بی محتوا بود که با کلی گویی و تصاویر گرافیکی تلاش کرده بود جنجالی رسانه ای علیه ایران به راه بیندازد. اما کمتر کسی به سابقه شرکت سایلنس و مدیر آن توجه کرد.
بر اساس تحقیقات واحد رصد سایبربان، سایلنس یک شرکت کوچک آمریکایی است که مدیر آن، استوارت مک‌کلر (Stuart McClure)، به تاسیس شرکت‌های امنیت سابیری کوچک و فروش آنان با قیمت‌های گزاف به مجموعه‌های بزرگ شهرت دارد. در بخشی از گزارش عملیات ساطور آمده بود: «یک قدرت جدید سایبری ظهور کرده است. ایران یک چین جدید است.» سایلنس همچنین مدعی شده بود عملیات ساطور حدود 50 شرکت از 16 کشور را که در 15 صنعت مختلف فعالیت داشتند موردحمله سایبری قرار داده و این عملیات، یک کمپین مهم جاسوسی و نفوذ جهانی بود.
در پایان این گزارش آمده است که: «انتشار این خبر در زمانی صورت می‌گیرد که آمریکا در جریان مذاکرات شکننده هسته‌ای با ایران است و روابط ایران با کانادا در سردترین وضعیت قرار دارد. دولت هارپر [نخست‌وزیر کانادا] حامی سرسخت اسرائیل است و وزیر امور خارجه کانادا نیز ایران را بزرگ‌ترین تهدید برای صلح جهانی می‌داند.»

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.