about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نبرد مخفیانه مایکروسافت با هکرهای دولتی

شرکت مایکروسافت ادعا می‌کند به واسطه‌ی دریافت یک دستور از سوی دادگاه آمریکا، در حال مقابله با اقدامات هکرهای ایرانی است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به تازگی اسناد دادگاهی منتشر شده‌اند که بر اساس ادعای مطرح شده در آن، مایکروسافت در حال انجام نبردی محرمانه علیه گروه‌های هکری مرتبط با دولت ایران است.

مایکروسافت مدعی شد، در اقدام یاد شده کنترل 99 دامنه را که در گذشته توسط گروه هکری APT35، مدیریت می‌شد، به دست گرفته است. این گروه با نام‌های دیگری مانند فسفر (Phosphorus)، چارمینگ کیتن (Charming Kitten) و آژاکس (Ajax Security Team) نیز شناخته می‌شود. از این دامنه‌ها به منظور ایجاد کمپین‌های فیشینگ و هدف قرار دادند کاربران آمریکایی و دیگر نقاط جهان بهره گرفته می‌شد.

گروه APT35 دامنه‌های یاد شده را به گونه‌ای ثبت کرده بود که به نظر برسد با شرکت‌های بزرگی مانند مایکروسافت و یاهو مرتبط هستند. سپس از این دامنه‌ها به منظور جمع‌آوری اطلاعات ورود به حساب‌های کاربری استفاده می‌کرد.

کارشناسان اظهار کردند با وجود این که چندین دهه است از شیوه مذکور برای فریب کاربران بهره گرفته می‌شود؛ اما به نظر می‌رسد همچنان برای سرقت نام کاربری و رمز عبور کاربرد دارد. برای مثال تعدادی از دامنه‌های مسدود شده توسط مایکروسافت «outlook-verify.net»، «yahoo-verify.net»، «verification-live.com» و «myaccount-services.net» بودند.

مایکروسافت شرح داد به محض دستور دریافت دادگاه برای انجام اقدامات یاد شده، از سوی ثبت‌کننده‌های نام دامنه، پشتیبانی قابل‌توجهی را دریافت کرد.

شرکت‌ها معمولاً از دستور دادگاه به منظور مقابله با دامنه‌هایی که قانون کپی‌رایت را نقض و از علامت تجاری آن‌ها سو استفاده می‌کنند بهره می‌گیرند؛ اما مایکروسافت از این مجوز برای مبارزه با گروه‌های هکری نیز استفاده می‌کند.

همچنین این اولین بار نیست که شرکت موردبحث از دستور دادگاه برای مقابله با گروه‌های هکری یا جاسوسی سایبری منسوب به دولت‌ها و مسدودسازی دامنه‌هایشان، استفاده می‌کند. برای مثال این شرکت در تابستان 2018 اقدام مشابهی را در رابطه با گروه هکری روسیه «APT28» انجام داد. در این اقدام 91 دامنه‌ی عملیاتی APT28 مسدود شد که تعدادی از آن‌ها در انتخابات میان دوره‌ای سال 2018 نیز به کار رفته بودند.

استفاده از دستور دادگاه به منظور به دست گرفتن کنترل دامنه‌های مخرب موضوع جدیدی نیست؛ اما این اقدام تا مدتی قبل تنها توسط سازمان‌های دولتی آمریکا انجام می‌گرفت. برای نمونه می‌توان به مقابله‌ی FBI با بات‌نت «VPNFilter» اشاره کرد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.