about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نبرد فرسایشی هند و پاکستان در فضای سایبر

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ دقیقاً دو روز بعد از سفر نارندرا مودی، نخست وزیر هند به منطقه دره سیلیکون آمریکا؛ هکرهای پاکستانی در یک حمله سایبری، 24 وبگاه مربوط به ایالت چتیسگر هند را هک کرده و اقدام به تغییر ظاهر صفحه اول آن کرده‌اند. دره سیلیکون، نام منطقه‌ای در ایالت کالیفرنیای آمریکا است که اغلب شرکت‌های بزرگ و صاحب نام آمریکایی در امور سایبر و فناوری اطلاعات در آن منطقه قرار گرفته اند.
هکرهای پاکستانی در این عملیات هکری، وبگاه‌های دولتی این ایالت را مورد تهاجم قرار داده و تصویری از پرچم پاکستان را روی صفحات این وبگاه‌ها، بارگذاری کرده‌اند. ظاهراً وبگاه‌های این ایالت هندوستان، به اهدافی آسان برای هکرهای پاکستانی تبدیل شده است. تیرماه امسال نیز هکرهای پاکستانی با حمله به وبگاه موسسه ملی فناوری در چتیسگر هند، اقدام به تغییر ظاهر آن کردند. هکرهایی که این عملیات هکری را مدیریت کرده‌اند، خود را هکرهای مسلمان و جهادی معرفی کرده‌اند و این احتمال وجود دارد که این هکرها، با گروهک تروریستی داعش در ارتباط باشند. مدتی است هکرهای تکفیری در فضای مجازی فعال شده‌اند و وب‌گاه‌های کشورهای مختلف را به بهانه‌ی آنچه آنان دفاع از حقوق مسلمانان می‌نامند مورد تهاجم قرار می‌دهند. به نظر می‌رسد که این هکرها، تلاش می‌کنند تا از این طریق، برای خود اسم و رسمی در فضای مجازی پیدا کنند.
کارشناسان امنیتی هند معتقدند هک شدن این وبگاه‌ها از جانب هکرهای پاکستانی سبب آسیب‌پذیرتر شدن این وبگاه‌ها شده و حتی پس از بازیابی اطلاعات از دست رفته، این خطر، همواره وبگاه‌های دولتی هند را تهدید می‌کند.
مدتی است درگیری‌های سایبری بین هند و پاکستان، شدت یافته است. هکرهای دو کشور با صورت دادن حملات مختلف سایبری، قصد دارند تا حملات متقابل را تلافی کنند. نکته مهم در این میان، عدم وجود توازن در قدرت است و به نظر می‌رسد که کفه ترازو به نفع هندی‌ها سنگین‌تر باشد؛ چرا که از زمان روی کار آمدن نارندرا مودی، نخست‌وزیر جدید هند، این کشور سرمایه گذاری فراوانی را در عرصه سایبری انجام داده است. از طرفی کارشناسان امنیتی هندی، معتقدند که هکرهای پاکستانی با حملات خود به وبگاه‌های دولتی هند، تمامی تلاش‌های هندی‌ها در جهت تقویت صنعت سایبری این کشور را به تمسخر گرفته‌اند.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.