about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نبرد جهانی پلیس با خلافکاران اینترنتی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ هزاران نفر در سراسر جهان از این سایت‌ها که به بخش تاریک وب مشهور شده‌اند برای خریدوفروش مواد مخدر، انواع اسلحه، اقلام هرزه‌نگاری و غیره سوءاستفاده می‌کنند.

عملیات یادشده که از 22 تا 28 اکتبر ادامه یافت گردانندگان این سایت‌ها و مشتریان آن‌ها را هدف قرارداد. سایت‌های یادشده در بخش تاریک فضای مجازی موسوم به darknet فعال هستند که فضایی موازی اینترنت محسوب می‌شود که دسترسی ناشناس به آن از طریق برخی نرم‌افزارهای مخفی کننده هویت مانند Tor صورت می‌گیرد.

اگرچه از این نرم‌افزار برای دور زدن فیلتر هم استفاده می‌شود، اما در سال‌های اخیر کارکردهای دیگری نیز پیداکرده و به کمک خلافکاران اینترنتی هم آمده است، تا هویت خود را مخفی نگه‌دارند.

علاوه بر پلیس آمریکا، مقامات قضایی و انتظامی در کشورهای مختلف اروپایی و آسیایی نیز مانند استرالیا، کانادا، نیوزلند و انگلیس در عملیات یادشده مشارکت داشته‌اند.

پلیس آمریکا با 150 خریدار اقلام غیرقانونی از بخش تاریک وب تماس گرفته و برخی از این افراد به خرید آنلاین هروئین، کوکائین، مورفین و دیگر انواع مواد مخدر اعتراف کرده‌اند. نحوه شناسایی افراد مظنون هنوز مشخص نیست. برخی از این افراد هم در لاس‌وگاس و لس‌آنجلس دستگیر یا بازجویی شده‌اند.

پلیس سوئد هم 3000 مظنون به خرید مواد مخدر از بخش تاریک وب را شناسایی کرده است. پلیس هلند بعد از شناسایی این افراد اسامی آن‌ها را در وب‌سایتی منتشر کرده است. تعداد افراد بازداشت‌شده در نیوزلند هم بالغ‌بر 160 نفر بوده است.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.