about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یکی از مقامات ارشد سایبری روسیه: «ما خواهان توقف جنگ سایبری هستیم و مجبوریم که ناتو و آمریکا را در این راه متقاعد کنیم.»

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مشاور ارشد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در امور سایبری، تأکید کرد که روسیه به دنبال جلوگیری از نظامی شدن فضای سایبری است و خواهان آن است تا قواعدی بین‌المللی برای جلوگیری از به راه افتادن یک رقابت تسلیحات دیجیتالی، در دنیا وضع شود.
آندری کراتسکیخ (Andrey Krutskikh) در این رابطه گفت: «زمانی که بشریت، وحشت از تسلیحات بیولوژیک را درک کرد، جلوی توسعه آن‌ها را گرفت و آن‌ها را ممنوع اعلام کرد. ما هم‌اکنون در موقعیت مشابهی نسبت به آن زمان قرار داریم. ما باید جلوی اشتباهی که در عصر اتمی رخ داد را بگیریم. در چنین دورانی، به‌قدر کافی خود را برای کشتن یکدیگر تجهیز می‌کنیم و بعدازآن، تصمیم می‌گیریم تا خود را خلع سلاح کنیم.»

وی ادامه داد: «در منطق و فرهنگ ما، نباید با نظامی سازی فضای سایبری موافق بود و در همین رابطه، باید قوانین بین‌المللی داشته باشیم.»
این مقام روسی معتقد است کدهای بین‌المللی که از سال 2011 برای موضوع امنیت اطلاعات در جهان، توسط چین و برخی از اعضای پیمان شانگهای ساخته می‌شود، می‌تواند سبب ایجاد یک دکترین جدید در دنیای امنیت سایبری شود.

کراتسکیخ، بر این موضوع تأکید کرد که ایجاد یک حاکمیت دیجیتال که شخص او، نقش پررنگی در موضوع ایجاد آن داشت، از حمایت کشورهای عضو پیمان بریکس و بسیاری از کشورهای درحال‌توسعه جهان برخوردار است. پیمان بریکس، مجموعه‌ای از اقتصادهای نوظهور جهان، شامل چین، هند، روسیه، برزیل، چین و آفریقای جنوبی است که در سال 2001 به وجود آمد.

مشاور ارشد پوتین در امور سایبری روسیه در مورد آمریکا و ناتو نیز گفت: «ما تنها یک وظیفه کوچک پیش رو داریم و آن، راضی و متقاعد کردن آمریکا و اعضای ناتو در این راه است؛ اما آن‌ها باید متوجه شوند که همگی ما در یک قایق نشسته‌ایم و باید در یک‌جهت حرکت کنیم.»
کراتسکیخ، تأکید کرد که پلتفرم اصلی برای ایجاد استانداردهای اصلی در این زمینه، باید سازمان ملل متحد و سازمان همکاری‌های امنیتی اروپا (OSCE) باشند. به اعتقاد وی، استاندارهایی که تاکنون توسط اروپا تدوین شده است، بسیار کمتر و پایین‌تر از سطح توقع مسکو هستند.

این مقام ارشد سایبری کرملین، با رد اظهارنظرها و اقدامات رادیکالی نظیر تهیه زمان برای انتقال به نرم‌افزارهای روسی و تجهیزات دیجیتال که هم‌اکنون توسط برخی مقامات روسی مطرح می‌شود، گفت: «تنها به این موضوع معتقدم که روسیه باید بازیگر صنعتی بزرگ‌تری باشد تا بتواند نقش پررنگ‌تری در این میدان ایفا نماید.»
کراتسکیخ، تأکید کرد که ما نیاز داریم تا از بازارهای خودمان محافظت نماییم و شهروندانمان را در برابر تهدیدات سایبری حفظ کنیم. در بخش پایانی صحبت‌های این مقام روسی آمده است: «ما ریاضی‌دان‌ها، مهندسین و کد نویسان خبره‌ای در اختیار داریم و بسیاری از کشورهای جهان تاکنون، درخواست‌هایی برای همکاری به ما ارسال کرده‌اند. ما یک قدرت سایبری هستیم، هرچند که نقص‌هایی نیز داشته باشیم.»
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.