about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یکی از مقامات ارشد سایبری روسیه: «ما خواهان توقف جنگ سایبری هستیم و مجبوریم که ناتو و آمریکا را در این راه متقاعد کنیم.»

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مشاور ارشد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در امور سایبری، تأکید کرد که روسیه به دنبال جلوگیری از نظامی شدن فضای سایبری است و خواهان آن است تا قواعدی بین‌المللی برای جلوگیری از به راه افتادن یک رقابت تسلیحات دیجیتالی، در دنیا وضع شود.
آندری کراتسکیخ (Andrey Krutskikh) در این رابطه گفت: «زمانی که بشریت، وحشت از تسلیحات بیولوژیک را درک کرد، جلوی توسعه آن‌ها را گرفت و آن‌ها را ممنوع اعلام کرد. ما هم‌اکنون در موقعیت مشابهی نسبت به آن زمان قرار داریم. ما باید جلوی اشتباهی که در عصر اتمی رخ داد را بگیریم. در چنین دورانی، به‌قدر کافی خود را برای کشتن یکدیگر تجهیز می‌کنیم و بعدازآن، تصمیم می‌گیریم تا خود را خلع سلاح کنیم.»

وی ادامه داد: «در منطق و فرهنگ ما، نباید با نظامی سازی فضای سایبری موافق بود و در همین رابطه، باید قوانین بین‌المللی داشته باشیم.»
این مقام روسی معتقد است کدهای بین‌المللی که از سال 2011 برای موضوع امنیت اطلاعات در جهان، توسط چین و برخی از اعضای پیمان شانگهای ساخته می‌شود، می‌تواند سبب ایجاد یک دکترین جدید در دنیای امنیت سایبری شود.

کراتسکیخ، بر این موضوع تأکید کرد که ایجاد یک حاکمیت دیجیتال که شخص او، نقش پررنگی در موضوع ایجاد آن داشت، از حمایت کشورهای عضو پیمان بریکس و بسیاری از کشورهای درحال‌توسعه جهان برخوردار است. پیمان بریکس، مجموعه‌ای از اقتصادهای نوظهور جهان، شامل چین، هند، روسیه، برزیل، چین و آفریقای جنوبی است که در سال 2001 به وجود آمد.

مشاور ارشد پوتین در امور سایبری روسیه در مورد آمریکا و ناتو نیز گفت: «ما تنها یک وظیفه کوچک پیش رو داریم و آن، راضی و متقاعد کردن آمریکا و اعضای ناتو در این راه است؛ اما آن‌ها باید متوجه شوند که همگی ما در یک قایق نشسته‌ایم و باید در یک‌جهت حرکت کنیم.»
کراتسکیخ، تأکید کرد که پلتفرم اصلی برای ایجاد استانداردهای اصلی در این زمینه، باید سازمان ملل متحد و سازمان همکاری‌های امنیتی اروپا (OSCE) باشند. به اعتقاد وی، استاندارهایی که تاکنون توسط اروپا تدوین شده است، بسیار کمتر و پایین‌تر از سطح توقع مسکو هستند.

این مقام ارشد سایبری کرملین، با رد اظهارنظرها و اقدامات رادیکالی نظیر تهیه زمان برای انتقال به نرم‌افزارهای روسی و تجهیزات دیجیتال که هم‌اکنون توسط برخی مقامات روسی مطرح می‌شود، گفت: «تنها به این موضوع معتقدم که روسیه باید بازیگر صنعتی بزرگ‌تری باشد تا بتواند نقش پررنگ‌تری در این میدان ایفا نماید.»
کراتسکیخ، تأکید کرد که ما نیاز داریم تا از بازارهای خودمان محافظت نماییم و شهروندانمان را در برابر تهدیدات سایبری حفظ کنیم. در بخش پایانی صحبت‌های این مقام روسی آمده است: «ما ریاضی‌دان‌ها، مهندسین و کد نویسان خبره‌ای در اختیار داریم و بسیاری از کشورهای جهان تاکنون، درخواست‌هایی برای همکاری به ما ارسال کرده‌اند. ما یک قدرت سایبری هستیم، هرچند که نقص‌هایی نیز داشته باشیم.»
 

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.